Vetenskapliga kongresser, konferenser och kundevent: i 30 år har Umeå Congress hjälpt företag och organisationer samlas för lyckade möten runt om i Sverige. I december välkomnade de Luleå tekniska universitet som ny kund, och dessutom går nu Jesslyn Rose, senior projektledare som arbetat i sex år på Umeå Congress, in som ny delägare.

”Jesslyn driver de större konferensprojekten, ofta i samarbete med yrkesföreningar inom sjuk- och hälsovård och har verkligen bidragit till att utveckla företaget”, säger Krister Andersson, vd och huvudägare, och tillägger: ”Det känns väldigt viktigt för oss att Jesslyn väljer att kliva in som delägare speciellt nu när vi landat ett flertal nya avtalskunder.”

”Jag älskar att arbeta med möten och ser vilken enorm skillnad vi kan göra. Att få vara med att ta oss och våra kundsamarbeten framåt känns helt fantastiskt”, säger Jesslyn Rose.

Företaget växlar också upp och rekryterar en ny medarbetare. Hon heter Lena Hernell och är en rutinerad projektledare samt konferensproducent som bland annat arbetat många år på mässavdelningen på Nolia.