Svenska Möten förstärker sin hållbarhetsprofil genom att Kristin Lundén ansluter till teamet, där hon blir en nyckelspelare för att utveckla och driva bolagets interna hållbarhetsarbete framåt. Med en gedigen erfarenhet och bakgrund inom besöksnäringen, däribland en framträdande roll som hållbarhetschef på Münchenbryggeriet Event och Konferens, är hon väl positionerad för att leda och vidareutveckla Svenska Mötens hållbarhetsarbete till nästa nivå.

Kristin Lundén, som även driver ett eget företag som hållbarhetsstrateg och rådgivare, kommer att arbeta nära Svenska Möten och deras utvalda mötesplatser i detta arbete. Hennes engagemang som föreläsare inom hållbar utveckling och ordförandeskap i Nätverket Hållbar Besöksnäring speglar hennes djupa engagemang och expertis inom hållbarhetsfrågor.

”Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och kunskap till Svenska Möten. Min bakgrund inom besöksnäringen och passion för hållbar utveckling gör att jag ser stora möjligheter att skapa verklig förändring. Jag är övertygad om att vi tillsammans kan ta itu med branschens utmaningar och utnyttja de möjligheter som hållbarhet erbjuder, för att skapa positiv påverkan för både vår verksamhet och samhället i stort”, säger Kristin Lundén.

Samtidigt fortsätter Svenska Möten att dra nytta av Simon Strandvik, som redan är en del av Svenska Mötens team. Han kommer framåt sett att, på konsultbasis via sitt företag Greentime, stödja Svenska Möten med ett fokus på affärsutveckling och utveckling av kommersiella kunderbjudanden inom hållbarhet. Denna strategiska omstrukturering stärker Svenska Mötens ambitioner inom detta viktiga område.

”Kristins och Simons expertis och passion för hållbarhet är precis vad Svenska Möten behöver för att fortsätta vår resa mot att driva oss och mötes- och eventindustrin framåt genom innovativa lösningar och hållbar affärsutveckling. Vi har ett stort engagemang för hållbarhetsfrågor och fullt fokus på att skapa mervärde för våra kunder och bidra till en mer hållbar framtid”, säger Michael Schüller, vd, Svenska Möten.