Meetx värvar en nygammal kollega som projektkoordinator med fokus på abstractshantering.

Meetx meddelar att de är glada över att få välkomna Lina Selin tillbaka sitt team. Hon kommer att arbeta som projektkoordinator där största fokus kommer att ligga på abstractshantering. Närmast kommer hon från Västra Götalandsregionen – Sjukhusen i Väster, där hon hade rollen som verksamhetsutvecklare med fokus på förändringsprojekt.

Lina Selin är långt ifrån någon nykomling i mötesindustrin, snarare tillhör hon det mer seniora skiktet med cirka 10 år i bagaget. Med erfarenhet från liknande företag och positioner så som koordinator på event och mötesservice inom Västra Götalandsregionen, säljare och koordinator på Congrex samt säljare på TUR-mässan, så finns det få uppgifter som är främmande för henne.

Just nu utbildar sig Lina Selin parallellt i konceptutveckling inom digitala events på IHM, vilket förstås ligger helt rätt i tiden. Och Meetx är som arbetsgivare måna om att alla anställda utvecklas genom vidareutbildning och förkovring för att kunna möta kundernas behov på bästa sätt, så Meetx ser därför att Lina Selin kommer att vara en stor tillgång framöver med sina nyvunna kunskaper och erfarenheter.