Yasuragi, det japanska bad- och möteshotellet i Nacka, anställer spaveteranen Karolina Heimer som ny chef för det japanska badet. 

Karolina Heimer har en gedigen erfarenhet från spabranschen och har under 20 års tid varit en ledande figur inom både spa- och behandlingsområdet. Senast kommer Karolina från Yrkeshögskolan Hudvård & Spa där hon varit Salongschef och utbildningsansvarig. Tidigare roller innefattar bland annat Spachef på såväl Selma Spa i Sunne, Quality Spa & Resorts i Strömstad som Sankt Jörgen Park.

”Det är få som kan mäta sig med Karolinas kompetens och erfarenhet inom spabranschen. Vi är otroligt glada att Karolina nu startar sin resa tillsammans med oss och vi är helt övertygade om att vi har funnit rätt person för uppgiften att framöver leda det Japanska badet på Yasuragi. En stor del av upplevelsen hos oss vilar just på badet där återhämtning, stillhet och det autentiska står i fokus. Förutom Karolinas gedigna kompetens och erfarenhet inom området spaanläggningar så är hon en jordnära person som ingjuter lugn och är en trygg och erfaren ledare”, säger Anna Westerberg, Hotelldirektör på Yasuragi.

Karolina Heimer har ledarskap och kundupplevelse som ledstjärna. Hon har genom sina erfarenheter en djup förståelse för vad som krävs för att skapa en nöjd kund och hur detta bidrar till att stärka ett varumärkes position. ”Yasuragi har alltid varit min absoluta favorit när det kommer till spa. Att nu få vara med och utveckla det helt unika japanska badet känns både hedrande och ansvarsfullt. Här finns ett enkelt, tydligt och tilltalande koncept och det är med stor nyfikenhet jag ser fram emot att lära mig mer om den japanska kulturen”, säger hon.