Yasuragi, det japanska resorthotellet i Nacka, och en av Sveriges mest framstående destinationer för avkoppling och välbefinnande, har utnämnt Jessica Froby till ny hotellchef. Efter en framgångsrik karriär som Chief Operating Officer på Cirkus Venues kommer hon nu att spela en nyckelroll i arbetet med att leda Yasuragi framåt.

Jessica Froby har en gedigen bakgrund från olika roller inom hotell, och beprövad skicklighet inom besöksnäringen, och Yasuragi säger sig se fram emot att dra nytta av hennes erfarenhet och ledarskap. ”Det är med stor glädje och förväntan vi välkomnar Jessica som vår nya hotellchef. Hennes starka ledarskapskompetens och erfarenhet från hotellvärlden kommer att vara en tillgång för Yasuragi när vi fortsätter att utveckla vårt erbjudande till marknaden”, säger Eva Ottosson Rask, vd på Yasuragi.

På Yasuragi kommer Jessica framför allt att ansvara för hotelldelens drift, med sina 191 rum och japanska sviter, samt reception, butik, housekeeping, och fastighet. ”Jag är mycket hedrad och ser fram emot att vara en del av Yasuragi-teamet. Det är en fantastisk möjlighet att arbeta med ett så ansett varumärke och jag ser verkligen fram emot att lära mig mer om den japanska kulturen. Jag är övertygad om att vi tillsammans kommer att skapa en ännu mer exceptionell upplevelse för våra gäster”, säger Jessica Froby.