Med ett stort engagemang för vintersport ska Gustav Lindström, som ny säljchef för resortanläggningen Copperhill Mountain Lodge, bidra till att få fler personer att upptäcka Årefjällen för möten, konferenser, skidåkning, och spaaktiviteter.

Tidigare har Gustav Lindström bland annat arbetat som säljare inom Nordic Hotels & Resorts på Nordic Light Hotel och Hotel C Stockholm. Men han har även en lång bakgrund från att bo och driva hotellverksamhet i fjällen. Han har bland annat arbetat som hotellchef i Lofoten och som äventyrsguide i både Österrike och Kanada.

”Jag brinner för hotell, och kroppen pirrar extra mycket när det kan kombineras med frisk luft, snö, och äventyr i fjällen. Nu ska jag tillsammans med teamet i Åre lägga i turbon för att fortsätta bygga Copperhill och Åre som den fantastiska året-runt-destination som den är”, säger Gustav Lindström vars uppdrag är lika fördelat mellan Åre och Stockholm. 

Louise Mackegård Evensen, tillfällig vd och hotelldirektör, vet vilken magi som kan skapas när man kombinerar kreativa möten med skidåkning: ”När vi letade efter vår nya säljchef så sökte vi medvetet efter en person som i varje del av sin kropp redan är Copperhill, och det vi och Åre står för. Det är otroligt roligt att få toppa vårt gäng här uppe med Gustav Lindström.”