Från och med den 6 mars lämnar Joachim Warnberg, interim-vd, över stafettpinnen till Henrik Johansson som kommer att leda bolaget. Henrik Johansson kommer närmast från rollen som vd på esportsföretaget Inferno Online och har tidigare arbetat på Easyfairs som enhetschef.

”Jag vill tacka Joachim för hans outtröttliga engagemang i Easyfairs. Under Joachims tid som vd har bolaget återvänt till en lönsam affär efter pandemin, breddat portföljen med nya mässor och förstärkt bolagets miljöarbete med en diplomering från Svensk Miljöbas. Det ger en stadig grund att stå på vid mitt inträde”, säger Henrik Johansson, tillträdande vd för Easyfairs Nordic.

”Under min tid som interim-vd har vi träffat och intervjuat många kandidater för vd-rollen på Easyfairs Nordic. Vi är nu glada att kunna meddela att vi hittat en person som har djup förståelse för hur man driver och utvecklar en innovativ och snabbfotad verksamhet. Jag är övertygad om att Henrik med sin erfarenhet framgångsrikt kommer att vidareutveckla våra mässanläggningar samt fortsätta bygga Easyfairs portfölj av hållbara och lönsamma event”,  säger Joachim Warnberg, vd Easyfairs Nordic AB.

Joachim Warnberg kommer att finnas kvar i verksamheten genom en plats i bolagets styrelse.