Solresor har anställt Casper Kolind som ny vd. Med gedigen erfarenhet inom resebranschen, har Casper Kolind omfattande kunskaper om vad som krävs för att driva ett framgångsrikt reseföretag. Dessutom har han även arbetat i flera år som regional manager, vilket har gett honom en bred förståelse för både försäljning, affärsutveckling och ledarskap.

Hur känns det att vara ny vd på Solresor och hur går dina tankar?

”Jag är verkligen glad över att ta på mig rollen som vd och jag ser fram emot att ta företaget till nya höjder. Jag är mycket imponerad av företagets historia och varumärke, och jag ser fram emot att arbeta med ett dedikerat team av reseproffs för att bygga vidare på att stärka dess position på marknaden.”

Vad är det som lockar med resebranschen?

”Det som lockar mig med resebranschen är att den är så dynamisk och föränderlig, vilket ger ständigt nya möjligheter att utveckla och förbättra våra produkter och tjänster. Det är fantastiskt att få bidra till utvecklingen av Solresors produktportfölj, med fokus på att tillgodose behoven hos våra kunder. Det är verkligen en spännande och kreativ process att vara en del av, och jag ser fram emot att få hjälpa svenska resenärer att upptäcka och utforska några av våra fantastiska resmål för 2023.”

Vad är status 2023 för Solresor?

”Solresor är ett växande företag som står inför en riktigt spännande sommarsäsong 2023. Vårt dedikerade team har arbetat hårt för att välja ut de bästa hotellen för våra kunder på våra många resmål runt om i världen. Vi har ett starkt samarbete med många hotell som vi arbetat med under många år, men vi har också identifierat några nya och spännande hotell som vi tror kommer att bli mycket populära bland svenska turister under 2023. Vi fortsätter att arbeta med vår produktmix för att säkerställa att vi erbjuder ett välbalanserat utbud av hotell till våra kunder. Vidare är vi glada över att kunna erbjuda dynamiska paketresor som ger våra kunder möjlighet att välja flygtider och reslängd som matchar deras behov och önskemål. Genom att ge våra kunder möjlighet att välja, ger vi dem större kontroll över sin resa och bidrar till att göra resandet smidigt och bekvämt.”

Berätta om din absolut bästa reseupplevelse

”Jag började faktiskt min karriär som reseledare, så jag har haft många fantastiska reseupplevelser genom åren. En av de mest minnesvärda var mitt besök i den antika staden Efesos i Turkiet. Som en person med ett stort intresse för forntida historia var det en upplevelse att besöka den gamla amfiteatern, biblioteket i Celsus och de magnifika marmorruinerna. Jag har också haft många fantastiska upplevelser i Thailand, speciellt i Khao Lak. Thailands varma klimat, intressanta kultur, vackra natur och utsökta matkultur är alltid en glädje att uppleva. Det finns otaliga autentiska och fantastiska platser att besöka i Khao Lak, och jag ser alltid fram emot att återvända dit för att utforska mer.”

Och om du får välja en drömresa bland Solresor utbud?

”Om jag skulle få välja en drömresa bland Solresors utbud skulle jag välja att resa till Azorerna. Detta har historiskt sett varit ett mycket populärt resmål bland Solresors återkommande kunder, och det säger verkligen något om resmålets kvalitet och popularitet. Vår produktavdelning har också pratat mycket varmt om Azorerna, särskilt dess fantastiska natur och möjligheter till spännande aktiviteter. Jag ser verkligen fram emot att få möjligheten att uppleva denna intressanta destination på nära håll och uppleva allt som Azorerna har att erbjuda.”

Snabba fakta

Namn  Casper Kolind
Arbete  Solresors nya vd
Ålder  33
Bor  Göteborg
Bästa resmålet  Grekland & Thailand