ICA Gruppen, med bolag som ICA Sverige, ICA Banken och Apotek Hjärtat i sin portfölj, tar ännu ett steg mot att digitalisera och effektivisera sin verksamhet genom att välja Event Logic som sin leverantör för hantering av möten, event och konferenser. Beslutet kommer efter en utvärdering där ICA särskilt fokuserade på att hitta en helhetspartner som kunde digitalisera hela processen kring möten, event och konferenser.

Genom sitt val av Event Logic som partner så är ICA Gruppen ute efter att dra nytta av en heltäckande lösning med flera fördelar. En viktig del i deras sökandet efter en leverantör var att hitta en lösning som gör det enklare att upprätthålla regelefterlevnad för att säkerställa att interna processer och policys faktiskt efterlevs. En annan viktig aspekt var möjlighet till mer omfattande statistik och rapportering, däribland miljö- och hållbarhetsrapportering, över vad som bokas och att de ville få bättre kontroll över hanteringen av event, konferenser och möten. ICA Gruppen meddelar också att de med den valda lösningen var ute efter att förbättra användarvänlighet och effektivitet.

”Vi är glada över att välkomna Event Logic som vår partner för möten-, event och konferenshantering. Genom att digitalisera hela processen kommer vi att kunna öka vår effektivitet och samtidigt förbättra användarupplevelsen för våra medarbetare och samarbetspartners”, säger Helen Carlén, Group Sourcing & Vendor Manager på ICA Gruppen.

Event Logic är ett av Europas mest snabbväxande bolag inom möten, event och konferenser, och har sedan tidigare framgångsrika samarbeten med flera ledande företag inom olika branscher. Genom att erbjuda en digital och användarvänlig lösning med fokus på service och support, fortsätter Event Logic att vinna förtroende hos kunder och toppar listan över bolag med högst NPS score i branschen.

”Vi är mycket glada över att ICA Gruppen har valt oss som deras partner för möten, event och konferenser. Vi ser fram emot att hjälpa dem effektivisera sin verksamhet och få full kontroll över alla aspekter kopplade till möten, event och konferenser”, säger Henrik Vallentin, vd på Event Logic.