Den 24–25 september kommer Fastfood & Café & Restaurant Expo (FFCR) till södra Sveriges största matstad, Malmö, för att samla hela restaurangbranschen. På plats kommer några av landets mest inflytelserika kockar, beslutsfattare, trendspanare och över 150 utställare att stå redo för två dagar fyllda av nyheter och trender.

I år står ledande varumärken som Electrolux, Findus, Johan i Hallen och Bergfalks på mässgolvet för att visa upp sina senaste produktnyheter. Dessutom kommer en helt ny konferens att lanseras tillsammans med prisbelönta Nobel-kocken Jessie Sommarström, och i live-köket tar den rikskända krögaren och tv-kocken Sandra Mastio ledningen som årets programledare.

För FFCR är inget år sig likt då restaurangbranschen är i ständig förändring och det som var trendigt i fjol är numera passé. Liksom branschens utveckling är FFCRs mässor aldrig sig lika. I år står mästerkocken Sandra Mastio i hjärtat av FFCRs live-kök och bjuder in några av Sveriges mest kända kockar och trendspanare.

FFCR lanserade sin första konferens Offentliga måltider i Göteborg under hösten 2024 och nu kommer den till Malmö. Med Jessie Sommarström som årets moderator kommer de mest aktuella ämnena inom den offentliga måltiden att lyftas.

Nordens största pizzatävling återvänder till FFCR Malmö 2025 för att samla några av Sveriges mest framstående pizzabagare. På mässgolvet kommer de att visa upp sina mästerverk och tävlingen avgörs i flera kategorier.

I år har FFCR uppgraderat utställarlistan rejält för mässan i Malmö och på plats kommer flera nya leverantörer stå redo att visa upp höstens produktnyheter. Dessutom kommer flera utställare från Danmark att inta mässgolvet då FFCR arbetar för att bredda utbudet av leverantörer för besökarna.