Nu förstärks tre av Scandics hotell i Stockholm med nya hotelldirektörer: Scandic Anglais, Scandic No 53 och Scandic Skärholmen. Samtliga direktörer har rekryterats internt och har mångårig branscherfarenhet. Alla tre har under sin tid i bolaget examinerats i Scandics interna ledarskapsprogram Talent@Scandic.

”På Scandic finns stora möjligheter att växa som medarbetare, vilket visar sig när våra interna talanger återkommande axlar ledande positioner inom bolaget. Det är med stor trygghet jag välkomnar tre mycket engagerade och kompetenta ledare till några av våra stockholmshotell inför en fartfylld sommar”, säger Joakim Elveroth, distriktsdirektör på Scandic.

Margita Palmberg, Danijela Salov och Vegard Fjärvoll tillsätts som hotelldirektörer på de tre hotellen och har tillsammans en gedigen branscherfarenhet. Margita Palmberg som tillträder Scandic Anglais strax intill Stureplan har arbetat inom besöksnäringen, både i och utanför Sverige i över 20 år. På Scandic har hon varit sedan 2015 och hade då en central roll vid öppningen av Scandic Continental, hon kommer senast från Scandic Alvik som hotelldirektör.

”Scandic Anglais är en ikon på hotellmarknaden i Stockholm, med ett bra läge på Stureplan arrangerar vi här ofta roliga event både dag- och kvällstid. Det ska bli kul att leda detta fantastiska hotell tillsammans med mina medarbetare in i framtiden med hög gästnöjdhet och fortsätta bidra till Scandic Sveriges utveckling”, säger Margita Palmberg.

Margita Palmberg, Danijela Salov och Vegard Fjärvoll har alla examinerats i Scandics interna ledarskapsprogram Talent@Scandic. Programmet har i över 20 år syftat till att utveckla framtidens ledare inom hotellkoncernen och banat väg för många medarbetare på Scandic att ta klivet in som bland annat hotelldirektör.

”Tillsammans med mina medarbetare på Scandic no 53 tar vi med mycket energi oss an vad vi hoppas blir en fartfylld sommar. Vi välkomnar nu glada hemestergäster och inresande som vill uppleva vackra Sommarstockholm. Och efter ett par år som hotelldirektör i norra Sverige känns det fint att komma tillbaka till Stockholm där jag startade min resa på Scandic för att sätta min prägel på ett av våra mest centrala hotell”, säger Danijela Salov.

”Jag är tacksam och ödmjuk inför mitt nya uppdrag som hotelldirektör. Scandis ledarskapsprogram har givit mig bra förutsättningar och verktyg som jag hoppas ska kunna stärka mig som ledare. Scandic Skärholmen är en härlig plats som uppskattas av såväl fritids- som affärsresenärer. Jag märker ett stort intresse av gäster som vill uppleva södra delen av Stockholm, då det bara är en kort bit in till söderpuls och härliga sommarkvällar”, säger Vegard Fjärvoll.

Margita Palmberg, Danijela Salov och Vegard Fjärvoll tillträdde sina roller under försommaren.