Radisson Hotel Group presenterar Radisson Resort & Spa Hua Hin, en strandnära semesteranläggning som ger resenären möjlighet att upptäcka allt det underbara i Hua Hin. Den här charmiga staden på Thailands gulfkust, som en gång var den thailändska kungafamiljens semesterort, har nu blivit ett ledande fritidsresemål som ståtar med mängder av naturunderverk och sevärdheter i världsklass.

”Hua Hin ligger bara några timmar från Bangkok och är lättillgängligt från både inrikes och internationella flyg, vilket gör det till en av Thailand mest populära mål för fritidsresor. Lanseringen av Radisson Resort & Spa Hua Hin utgör en viktig milstolpe i vår strategi för utvidgning i sydöstra Asien, eftersom vi introducerar varumärket Radisson på ytterligare en av regionens mest eftertraktade destinationer. Den här premiären sker extremt lägligt eftersom det internationella resandet nu har fått ett starkt uppsving. Vi ser fram emot att hälsa världen välkommen tillbaka till Hua Hin”, säger Andre de Jong, Area Senior Vice President för South-East Asia & Pacific.

Den här anläggningen vid stranden Cha-am Beach ligger nära Hua Hins kulturella sevärdheter, med bland annat historiska kungliga palats, gyllene tempel, arkitektur i vacker kolonialstil och livliga kvällsmarknader. Orten räknas som ett nav för thailändskt vin, färska skaldjur och golf, och besökarna kan spela golf på ett urval av mästerskapsbanor, delta i vinprovningar på lokala vingårdar och koppla av på lokala restauranger. På den här familjevänliga destinationen kan resenärerna även ägna sig åt spännande vattenparker och vattensporter, eller helt enkelt ta en skön promenad längs de gyllene stränderna.

Radisson Resort & Spa Hua Hin har 243 rum och sviter, alla med modern inredning och balkonger med havsutsikt. Det finns sex olika rumstyper, bland annat familjesviter med våningssängar och bekvämligheter för barn. Vidare finns ett komplett utbud av fritidsaktiviteter som omfattar en utomhuspool med vattenrutschkana, aktivitetscenter för vattensport, fitnesscenter, spa, skatepark och ett strandnära läge. Familjer med små barn erbjuds ett programutbud med aktiviteter, som har satts ihop av anläggningens engagerade aktivitetsledare på Siam Adventure Club. Dessutom finns en bemannad barnklubb som erbjuder massor av aktiviteter på plats som matlagningskurser och pysselhörna. Siam Adventure Clubs utflyktsdisk gör det också enkelt för gästerna att utforska det bästa av Hua Hin genom en mängd utflykter från anläggningen. 

Det finns flera olika restauranger och umgängeslokaler, till exempel restaurang Horizon, som serverar en härlig frukostbuffé varje dag, restaurang Joe Kool’s Terrace, som erbjuder en strandnära upplevelse med förstklassiga thailändska och internationella rätter och den inbjudande poolbaren, med förfriskningar och snacks efter simturen. Strandnära Beach Club & Cabanas har en meny med en lång lista på nyfångad fisk och färska skaldjur som grillas direkt på plats. De anordnar också regelbundna evenemang med upplyftande underhållning och i delen Champions Sports Bar utlovas kall dryck, lättare rätter och livesport. Gäster som ska på heldagsutflykter kan ta med sig smörgåsar och bakverk från Grab N’ Go-butiken eller avnjuta godsakerna från glassbaren WowCow, som serverar glass i över 30 olika smaker i nybakade våffelstrutar.

Med sammanlagt sex olika funktionsutrymmen erbjuder Radisson Resort & Spa Hua Hin en varierad blandning av inomhus- och utomhuslokaler för både affärsevenemang och sociala fester. Till dessa hör Grand Ballroom med plats för upp till 460 gäster för galamiddagar och bröllop, samt en rymlig grön strandgräsmatta med plats för 250 personer för utomhusceremonier, teamaktiviteter eller cocktailmottagningar.

Alaa Afifi, President of Destination Hospitality, och ägare och chef för Radisson Resort & Spa Hua Hin, säger: ”Vi är glada över att kunna introducera Radissons världsberömda gästfrihet i Hua Hin. Det här är en destination som har förändrats under de senare åren och har otroliga sevärdheter som temaparker, shoppingbyar, golfbanor, vingårdar och mycket annat. Vi ser fram emot att skapa minnesvärda ögonblick för alla våra gäster, som familjer, vänner, par och grupper, när vi ger dem möjlighet att uppleva underverken på Thailands gulfkust.”

Radisson Resort & Spa Hua Hin ingår i lojalitetsprogrammet Radisson Rewards.