Just nu pågår i Vasastan i centrala Stockholm byggnationen av Elite Hotels of Swedens senaste satsning. I befintliga Elite Palace Hotel skapas en ny slags hotellupplevelse där dörrarna efter årsskiftet öppnas för en rad spännande nyheter med fokus på välmående, avkoppling och underhållning. Till rollen som hotelldirektör kliver nu Jessica Carlde in för att leda arbetet.

Med Brunnsviken som granne och ett stenkast från natur, kultur och shopping har Elite Palace Hotel kommit att bli en välbesökt destination för såväl Vasastansbor som mer långväga gäster och affärsresenärer. År 2020 fick hotellet ett nytt Vana Spa, hotellkoncernens egen spaupplevelse ritad av den renommerade arkitekten Per Öberg. Under nästa år rullar hotellet ut en rad nyheter som sträcker sig från möten, gastronomi och underhållning till ett helt nytt våningsplan med plats för bland annat några av de hundra nya rum som nu tar form, vilket då dessutom gör Elite Palace Hotel till koncernens hittills största hotell i antal rum räknat.

Jessica Carlde kommer närmast från Quality Hotel Arlanda XPO där hon i rollen av vd bland annat stod värd för Regeringskansliets sammankomster när Sverige var ordförande i EUs ministerråd tidigare i år. Med gedigen erfarenhet från hotellindustrin har hon en rad tunga positioner på sitt cv, bland annat som vd för såväl Comfort Hotel Stockholm som Quality Hotel Nacka, och har utöver det en imponerande bakgrund inom försäljning, möten och event.