Vid årsskiftet omvandlades Hotel Park Inn Solna till Best Western Plus Park City Solna. Med 256 rum och sitt strategiska affärsläge är hotellet ett viktigt tillskott i BWH Hotels portfölj.

BWH Hotels Scandinavias vd, Johan Michelson, är mycket entusiastisk över nytillskottet: ”Solna är en viktig destination för oss då det både där och i närliggande Sundbyberg utvecklas flertalet nya kontorsfastigheter. Best Western Plus Park City Solna blir ett perfekt komplement till våra andra hotell i området.”

Hotellet erbjuder 256 moderna rum och sviter, varav många med en god utsikt över Solna och Stockholm, och uppe på fjortonde våningen finns även gym och en stor konferensvåning. Hotellets läge i Solna Centrum gör det perfekt för både affärsresor och för den som vill ta del av det livliga utbudet av butiker och restauranger, och med hotellets närhet till kollektivtrafiken är det förstås nära till hands att utforska Stockholm. Lobbybaren Aperitivo erbjuder enklare rätter och panini, jämte något gott i glaset, i en bekväm och avslappnad miljö. Under årets varmare månader finns här även uteservering.

General manager för Best Western Plus Park City Solna, Jonas Grape, och hans team, är i full gång med att sätta sig in i allt det nya. ”En av de stora fördelarna vi ser är att få tillgänglighet till lojalitetsprogrammet Best Western Rewards och dess medlemmar från hela världen. Vi ser fram emot att välkomna alla våra nuvarande gäster tillbaka, och har stora förhoppningar om att det även ska leda till att nya gäster hittar till hotellet.”