Skeppsholmsgruppen, en ledande aktör inom evenemang, konferens och mötesbranschen i Stockholms innerstad, meddelar att de inleder ett spännande samarbete med fartygen Ångslupen Frithiof och Ångfartyget Motala Express. Detta samarbete markerar en utvidgning av Skeppsholmsgruppens portfölj och skapar nya möjligheter för exklusiva och minnesvärda upplevelser i en oslagbar mix mellan hav och land.

Ångslupen Frithiof och Ångfartyget Motala Express är två historiska och kulturellt betydelsefulla fartyg som nu kommer att samarbeta med Skeppsholmsgruppen för att erbjuda transporter med guldkant till Skeppsholmen.

S/S Frithiof är en vacker ångslup från 1897. Denna klassiska stockholmsprofil var i bruk som passagerarbåt i Stockholm fram till 1950-talet. S/S Motala Express är ett imponerande ång- och passagerarfartyg från 1895 och är en av Europas vackraste och mest välbevarade ångjakter. Fartygen kombinerar nostalgisk charm, tidlös lyx och moderna faciliteter. I kombination med de kulturhistoriska lokalerna på Skeppsholmen skapar båda fartygen, ett svårslaget erbjudande med svårslagen atmosfär.

”Vi är otroligt glada över att inleda detta samarbete med Ångslupen Frithiof och S/S Motala Express. Dessa fantastiska fartyg tillför en fantastisk dimension till vår portfölj och ger oss möjlighet att erbjuda ännu häftigare upplevelser för våra kunder. Vi ser fram emot att tillsammans skapa magiska stunder – till havs i kombination med våra locations här på ön i hjärtat av Stockholm”, säger Elin Dahlkvist Frid, grundare på Skeppsholmsgruppen.

Även representanter för Ångslupen Frithiof & S/S Motala Express delar sin glädje över samarbetet. Niklas Bergman som representerar Ångslupen Frithiof och S/S Motala Express, kommenterar: ”Det är en ära för oss att få samarbeta med Skeppsholmsgruppen. Vi är mycket stolta över våra fartyg och dess historia, och genom detta samarbete kan vi dela den med ännu fler människor och skapa fantastiska mingel ombord och på ett ståndsmässigt vis transportera gäster till Skeppsholmen. Vi upplever att våra erbjudanden samspelar mycket bra – vi båda representerar produkter högt kulturhistoriskt värde och ger möjlighet att skapa fester och event som är svårslagna. Vi ser fram emot att vara en del av Skeppsholmsgruppens framgångsrika resa framåt.”