Nästa år, samlas Socialdemokraterna återigen för sin ordinarie partikongress, även denna gång i Göteborg och på mötesplatsen Svenska Mässan Gothia Towers. Kongressen anordnas vart fjärde år, och Svenska Mässan Gothia Towers har haft äran att stå värd för partikongressen varje gång sedan 2013.

Som norra Europas största helintegrerade mötesplats har Svenska Mässan Gothia Towers goda förutsättningar att tillgodose de krav som ställs på exempelvis logistik, logi och säkerhet vid ett så pass stort arrangemang som en partikongress.

”Vi är jätteglada och stolta över att återigen få detta förtroende från Socialdemokraterna. Att vi har allt under ett tak är en viktig faktor när organisationer och företag väljer att komma, och återkomma, till oss. Men vår konkurrenskraft är så mycket mer än bara anläggningen: det handlar om vår långa erfarenhet, ett ambitiöst hållbarhetsarbete, och gediget säkerhetsarbete, men framför allt hur alla våra medarbetare arbetar tillsammans och levererar värdskap i världsklass åt våra besökare”, säger Malin Erlandsson, director congress and events, Svenska Mässan Gothia Towers.

Socialdemokraternas kongress samlas mellan den 28 maj och 1 juni 2025 för att bland annat besluta om ett nytt partiprogram.