Finlands Mässa och dotterbolaget SVV har erhållit det prestigefyllda Strongest in Finland-certifikatet. Certifikatet visar företagets positiva ekonomiska siffror, starka kreditvärdighet och goda betalningsbeteende. Suomen Asiakastieto ger certifikatet Strongest in Finland endast till de bästa av de bästa företagen som har uppfyllt de stränga kriterierna som berättigar till certifikatet och ett högt Alfa-kreditbetyg.

Certifikatet berättar för kunder, partner och andra intressenter att företaget är pålitligt att samarbeta med, följer ansvarsfulla affärsmetoder, samt att samarbetet med det sker på en hållbar grund.

”Strongest in Finland-certifikatet bekräftar vår position som en pålitlig och stark aktör inom eventindustrin. Även om tiderna i den finska ekonomin är utmanande, stöds vi av ett starkt förtroende för vårt uppdrag. Vi arbetar till nytta för företag och näringsliv och vi har utmärkta förutsättningar, kunnande och erfarenhet för det”, säger Finlands Mässas finansdirektör tillika SVVs vd Petteri Nissinen.

Finlands Mässa är verksamt i Helsingfors mäss- och kongresscenter, där de producerar evenemang och hyr ut sina lokaler och tjänster till andra operatörer. Dotterbolaget SVV är en internationellt erkänd specialist inom audiovisuell presentationsteknik.

Förtroendet för Helsinki Expo and Convention Centres affärsverksamhet återspeglas också i 2022 Employment Decision Makers (TEP) studie av Taloustutkimus, publicerad i februari. För tredje året i rad var Helsinki Expo and Convention Center det mest uppskattade företaget av beslutsfattare och det mest kända företaget i Finland.

Hösten 2022 var Helsinki Expo and Convention Center också den första evenemangsarrangören i Finland som fick ett Gold Excellent-level SHORE-säkerhetscertifikat, som certifierar högkvalitativt arbete med riskhantering och uppbyggnad av en ansvarsfull verksamhet.

Messukeskus – Helsinki Expo and Convention Center
Helsinki Expo and Convention Center (Messukeskus) är värd för många evenemangen och möten i Finland. Evenemang som produceras av Messukeskus inkluderar bland annat Habitare, Bokmässan i Helsingfors, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair och Helsinki International Boat Show. Messukeskus är också värd för gästevenemang som Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair och många internationella kongresser och affärsevenemang varje år. Här finns sju stora lokaler, 40 konvertibla mötesrum, 21 restauranger och ett eget hotell. Finlands Mässa grundades 1919.