Mattias Nord, vd för Karlstad CCC och Visit Karlstad AB, meddelar att: ”Vi har genomfört vår bolagsstämma för 2022 för Visit Karlstad AB, och det är ett fantastiskt år som vi nu på riktigt kan lägga till handlingarna. Ett år som inleddes med pandemi och restriktioner, vilket i praktiken innebar näringsförbud för oss. När restriktionerna försvann, så fanns istället ett uppdämt behov av att mötas och uppleva, så vi gick från två års stillestånd till full fart med kongresser, event, möten och konserter och framför allt en intensiv period av rekrytering/upplärning av nya servicemedarbetare.”

”Summerar jag siffrorna hade vi under 2022 i olika anställningsformer 231 anställda personer, varav 111 var helt nya. Alla dessa fixade teknik, möblerade, lagade mat, serverade, städade, fixade, bokade och gav värdskap i värdsklass till följande: 441 olika arrangemang vilka samlade totalt 75 900 unika deltagare varav merparten på flerdagarsarrangemang.” 

”Allt detta på årets nio sista månader och ekonomiskt blev det på flera sätt vårt bästa år någonsin. En nettoomsättning på 45,9 miljoner kronor genererade ett driftsnetto på hela 30 procent och till slut ett fint resultat på 3,7 miljoner kronor. Jag är oerhört stolt över det som hela organisationen förmått leverera efter tuffa pandemiår, inte minst kvalitetsmässigt och det är härligt att se bokningsläget framåt fyllas på.”