Birmingham & West Midlands UK, Toronto, Inter MICE Asia, Emirate of Ajman, och Ayana Hospitality, är några av de nya tillskotten.

IBTM kommer att välkomna nya utställare från hela världen till 2024 års upplaga av sitt flaggskeppsevent IBTM World. En av de ledande internationella mässorna för mötes- och eventindustrin som återigen genomförs på Fira de Barcelona denna gång den 19–21 november.

Asien, Mellanöstern, Afrika, Nordamerika, Västindien och Europa är alla regioner med nya destinationer som är redo att debutera på årets evenemang. Detta inkluderar Birmingham och West Midlands från Storbritannien. En stark uppvisning från Asien-regionen kommer att se Kinas huvudstad Peking och den första utställaren någonsin från Uzbekistan, Inter MICE Asia, göra sina första framträdanden, medan Sri Lanka kommer tillbaka för första gången sedan 2019. Toronto, Kanadas folkrikaste stad, tar plats i en egen monter, medan Mauritius visar flaggan för Östafrika. Från Mellanöstern deltar Emiratet Ajman, ett av de sju emiraten i Förenade Arabemiraten, för första gången, medan Dominikanska republiken i Karibien förbereder sig för en efterlängtad comeback efter fem års frånvaro.

Claudia Hall, exhibition director, IBTM World, säger: ”Vi är mycket glada över att kunna välkomna så många nya ansikten till IBTM World i år. Det är ett verkligt bevis på det förtroende som utställarna känner för det värde som mässan ger dem. Vårt tema för 2024 är ”People. Power. Potential.” och betonar tron på att det som människor behöver för att lyckas är andra människor, och våra nya utställare exemplifierar detta helhjärtat. Deras närvaro kommer att förbättra den industriledande kvaliteten på de kontakter som våra mässdeltagare hittar här, och vi kan inte vänta med att öka deltagarnas möjligheter med allt fler dynamiska och spännande destinationer och hotell.”

Nobu Hotel Shoreditch London och det japanska lyxhotellet Rihga Royal Hotel Osaka utnyttjar IBTM Worlds uppfriskande nya Hotel Pavilion-funktion, ett särskilt utrymme där oberoende hotell och hotell för små grupper kan visa upp sina erbjudanden. Nya bland 2024 års hotell är också Ayana Hospitality, en kedja av lyxhotell och resorts i Indonesien. Den grekiska hotellkedjan Civitel Hotels and Resorts och den italienska hotellkedjan JADA Hotels Collection kommer att presentera sig för besökarna för första gången, liksom OKU Hotels, en grupp lyxhotell i Medelhavsområdet.

Samtidigt som många nya utställare förbereder sig för att lansera sina erbjudanden på IBTM World, utökar många återkommande utställare sin närvaro på mässan 2024. Brygge tredubblar nästan det monterutrymme som det hade 2023. Slovenien och Serbien ökar sina montrar med 25 procent respektive 22 procent, medan Antwerpen kommer tillbaka med sin största representation någonsin och ökar sin monter med 23 procent efter förra årets succé.