platsannonser
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
Swedish Lapland
Skellefteå Airport
får pris som Årets Möjliggörare.
på nytt uppdrag
Stellan Eriksson
ny ekonomichef på MCI.
företagsutveckling
Bra Mässor
köper del i Oxbridge Live Media.
föreningar som utvecklar världen
Göteborg
värd för Associations World Congress 2019.
På nytt uppdrag
Siri Wikander
blir ny Director of People Growth på Scandic Hotels.
Awards
Vinstregnet
över Brunkebergstorg fortsätter.
utvecklande möten
Mjukvarukonferensen STEW
kommer till Malmö 2018.
Grönaste staden
Bygget av Växjös nya stads- och stationshus
beräknas starta april 2018.
nordiska smaker
Finnair inleder samarbete med
Tommy Myllymäki.
Långtidshotell
Forenom
blir Airbnbs största partner inom affärsresor i Norden.
RSS
rss_icon
Länkar
Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg firar 1 år

När hotellet idag den 15 september fyller 1 år har man redan firat i två dygn. Den 13 september börjar firandet på hotellet som ligger centralt i Helsingborg invid Stadsparken.

– Firande blir vårt sätt att tacka Helsingborgaren som tagit emot oss med varmt hjärta och öppna armar, säger hotellets direktör Mikael Wennerström.

Hotellet och restaurangen Nelly’s Food etc. har varit välbesökt från första dag de öppnade i september 2015. Hotellets gäster kommer under tre dagar att erbjudas liveunderhållning i hotellets lobbybar Nelly’s Food etcetera. Under tre dygn bjuds kunder och partners som under öppningsåret betytt mycket för hotellets framgång på en intim födelsedagsmiddag med direktören själv.

– Det är många som har bidragit till att hotellet haft sådan fin framgång. Vi har ett stort antal supporters och det känns bra att få spendera tid tillsammans med dem dessa kvällar och göra det till en fin middagssittning precis som vår egen musa Nelly Krook hade gjort, säger Mikael.

Personal som ger allt har gett toppratings på bl.a. Tripadvisor. Hotellet har stadigt klättrat på Tripadvisor och pendlar mellan en 1:a-2:a plats i Helsingborg.

– Att vi har lyckats rekrytera personal som förutom gedigen kunskap och erfarenhet från branschen också har en underbar personlighet och en unik fingertoppskänsla har gjort hela skillnaden. Vi ser i kommentarer från gäster att de har fått fina upplevelser när de bott och ätit hos oss, och det är ett kvitto på att vi gör rätt saker, säger Mikael.

– Självklart skall vi även fira med personalen som alltid gör sitt yttersta för våra gäster. Att vi har sådan fin personal och en otroligt fin och unik produkt gör att vi alla är stolta över att jobba här, fortsätter han.

Redan sedan start har ambitionen varit att skapa en plats för att hylla designarvet som finns i Helsingborg. Arkitektbyrån DOOS, har hämtat inspiration från det industriella, med inslag såsom läder, sten, trä och kakel.

– Hotellet lämpar sig bra både för turister och affärsresenärer och utöver 205 rum och sviter med kostnadsfritt höghastighetsinternet, erbjuder vi ett gym samt en modern konferensavdelning med åtta konferensrum, säger Mikael.

På hotellets entréplan finns Helsingborgs första all-day restaurang, Nelly’s Food ETC. Ledordet för restaurangen är ”Where Coffee turns into Cocktails”, där gästerna får uppleva en levande atmosfär som förändras under dagens gång. Menyn är temabaserad och innehåller en internationell mix med såväl närproducerade skånska som fjärran smaker, inspirerad av de platser som filantropen Nelly Krook besökte under sina omvärldsresor.

För mer information om Radisson Blu Metropol Hotel, vänligen besök: https://www.radissonblu.com/sv/hotel-helsingborg