platsannonser
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
Swedish Lapland
Skellefteå Airport
får pris som Årets Möjliggörare.
på nytt uppdrag
Stellan Eriksson
ny ekonomichef på MCI.
företagsutveckling
Bra Mässor
köper del i Oxbridge Live Media.
föreningar som utvecklar världen
Göteborg
värd för Associations World Congress 2019.
På nytt uppdrag
Siri Wikander
blir ny Director of People Growth på Scandic Hotels.
Awards
Vinstregnet
över Brunkebergstorg fortsätter.
utvecklande möten
Mjukvarukonferensen STEW
kommer till Malmö 2018.
Grönaste staden
Bygget av Växjös nya stads- och stationshus
beräknas starta april 2018.
nordiska smaker
Finnair inleder samarbete med
Tommy Myllymäki.
Långtidshotell
Forenom
blir Airbnbs största partner inom affärsresor i Norden.
RSS
rss_icon
Länkar
Grif sätter Dubai på den globala kulinariska scenen

Tidigare i veckan genomfördes The Global Restaurant Investment Forum, Grif, i Dubai. Forumet är ännu ett steg för Dubais erkännande som en av världens bästa ”gastro-hubbar”.

Grif är en mötesplats där över 200 deltagare får nya kunskaper och insikter från drygt 50 branschexperter och ledare, vilka delar med sig av sina kunskaper om hur man lyckas i den här snabbt växande industrin, samt insikter i den hetaste nya utvecklingen inom restaurang, bar och franchisemöjligheter.

Exempelvis så berättade den världsberömde kocken Pierre Gagnaire, som driver restaurangen på Hotel Intercontinental i Dubai Festival City samt Patisserie Choix, varför han valt just Dubai för sin verksamhet och hur han ser på möjligheterna i regionen.

Dubai blir allt snabbare allt mer känt som en destination för matupplevelser av högsta klass. Ryktet om att här erbjuds en fantastisk kvalitet på mat och service har lett till öppnandet av flera nya boutique-krogar vid sidan av de stora varumärkena, och Dubais kändiskockar sägs idag vara värdiga ett eget besök för matens skull.

Konkurrensen inom hotell-, mat- och dryckesindustrin är på all-time high-nivå. Under de senaste fem åren har utvecklingnen på restaurangsidan gått så snabbt framåt och uppåt, att en middagsupplevelse i Dubai nu rankas jämsides med klimat, boende och landskap i betydelse för besökaren.

Foto: Pierre Gagnaire.