platsannonser
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
Swedish Lapland
Skellefteå Airport
får pris som Årets Möjliggörare.
på nytt uppdrag
Stellan Eriksson
ny ekonomichef på MCI.
företagsutveckling
Bra Mässor
köper del i Oxbridge Live Media.
föreningar som utvecklar världen
Göteborg
värd för Associations World Congress 2019.
På nytt uppdrag
Siri Wikander
blir ny Director of People Growth på Scandic Hotels.
Awards
Vinstregnet
över Brunkebergstorg fortsätter.
utvecklande möten
Mjukvarukonferensen STEW
kommer till Malmö 2018.
Grönaste staden
Bygget av Växjös nya stads- och stationshus
beräknas starta april 2018.
nordiska smaker
Finnair inleder samarbete med
Tommy Myllymäki.
Långtidshotell
Forenom
blir Airbnbs största partner inom affärsresor i Norden.
RSS
rss_icon
Länkar
Vinordic i ny kostym
Den 6-9 maj är det dags för Vinordic och GastroNord, norra Europas största fackmässor inom HoReCa. Årets upplaga är full med nyheter och har fokus på kunskap. Parallellt på Stockholmsmässan pågår också Kock EM – Bocuse d´Or.

– Vi vill skapa ett nytt Vinordic som är anpassat till branschens utveckling. Målet är att erbjuda besökarna ökad kunskap, som i sin tur leder till ökad lönsamhet och nöjdare kunder, säger Daniel Fritzdorf, projektchef för Vinordic och GastroNord.

En av nyheterna är att Vinordic-Skolan, som startade 2012, utvecklas vidare med bland annat fler aktivitetsbarer med olika dryckesinriktningar. Det blir en Rosébar, en Champagnebar, en Ölbar, en Whiskybar samt en Cocktailbar med en alkoholfri avdelning.

För att tillgodose det allt större behovet av att kunna erbjuda ett professionellt utbud av alkoholfria drycker har årets Vinordic en helt ny avdelning med alkoholfria alternativ.

I och med nybyggda AE-hallen på 10 000 kvadratmeter kan Vinordic ligga i samma hall som GastroNord. Samtidigt som de båda mässorna pågår dessutom Kock-EM – Bocuse d´Or, världens mest prestigefulla tävling inom gastronomin i B-hallen intill.

GastroNord och Vinordic är norra Europas största fackmässor för hotell, restaurang, storkök och snabbmat. Mässorna arrangeras vartannat år på Stockholmsmässan.