nyheter
viktiga möten
Klimatförändringar ger stora effekter för Östersjön
– lokala åtgärder och samarbete nödvändigt.
stora möten
Ytterligare ett fullspäckat år
på Karlstad CCC.
Omvärldsanalys
Resandet i världen
ökade kraftigt under 2017.
Jubileum
Svenska Mässan
fyller 100 år.
på nytt uppdrag
Didier Scaillet
ny vd för SITE och SITE Foundation.
forskning skapar möten som skapar kunskap
Mittuniversitetet
blir partner i Treesearch.
på nytt uppdrag
Maria Larsson
ny CFO för AccorHotels Europa.
Hållbarhet
Så kan transporter flyttas
från lastbil till tåg.
möten skapar event event skapar möten
Mötesforum kring evenemangssäkerhet
till Halmstad.
Framtiden inbokad
Första kongressen värvad
SeaU i Helsingborg.
RSS
rss_icon
Länkar
Skepparholmen skapar blodsockersäkra möten

Målet är att mötesgästernas prestation hålls på topp genom balanserad kost av protein, kolhydrater och fett. När de kommer har köket förberett med surdegsbröd och exempelvis kalkon, ost, extra grönsaker toppat med groddar. Men det finns även frukt- och bärshots, ekologiskt och rättvisemärkt kaffe och te, rostade nötter och mörk choklad.

Under förmiddagen finns en buffé som innehåller mer protein och långsamma kolhydrater än en traditionell kaffebuffé. Här kan man välja mellan bland annat minismörgåsar, smoothies, keso, färsk skuren frukt, hemgjorda müslibars, rostade nötter och mörk choklad.

Till lunch bestämmer man sin egen för- och varmrättstallrik från salladsbordet baserad på företrädesvis utvalda, ekologiska råvaror. Även en varm vegetarisk rätt finns framdukad, liksom en soppa.

Eftermiddagsbuffén varierar beroende på säsong, och kan bland annat innehålla smoothie, dinkelmuffins med färskost, energibollar gjorda på torkad frukt och husets småskorpor.

Vad blir det då till middag? Köket har en skandinavisk inriktning och lagar mat ifrån grunden med naturliga råvaror. Ekologiska råvaror får allt större utrymme, och maträtterna är synkade med anläggningens urval av ekologiska viner. Restaurangen är kravmärkt.