Den erfarna hotellchefen Toma Torseke har utsetts till ny General Manager för Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn. Hon har mer än 25 års erfarenhet från hotellindustrin, i olika befattningar som General Manager, Director of Operations, Director of Sales and Revenue Manager. Hennes senaste roll var som General Manager på Park Inn By Radisson Central Tallinn, som nu istället kommer att ledas av Olga Mishchenko.

“Toma har visat sig vara en formidabel ledare som kan föra samman sina team för att skapa gemensamma mål med en sant Yes I Can! anda. Hon har varit en viktig drivkraft för att konsekvent leverera starka ekonomiska resultat och har sett till att våra gäster alltid blir serverade med ett leende och alltid upplevt minnesvärda ögonblick”, säger Claude Bulté, Regional Director Baltics & Spain för Radisson Hotel Group.

Det moderna Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn ligger i hjärtat av huvudstaden och erbjuder närhet till Gamla stan och Estlands parlament. Hotellet ligger bara en kort bit från många attraktioner i stadens centrum, inklusive shopping, teatrar och restauranger, och bara 10 minuter från Telliskivi Creative City med flera små designerbutiker och studior, unika mat- och dryckesställen, fotogallerier och en hel del gatukonst. Hotellet är elegant och modernt och erbjuder 465 smakfullt inredda rum, en restaurang som serverar ett urval av grillade specialiteter, samt ett konditori och två barer.

Efter en hektisk dag kan gästerna koppla av i hotellets omfattande spa- och bastuområden, eller träna med en personlig tränare på hotellets sportklubb. Hotellet har även fina mötesfaciliteter, inklusive tolv konferenslokaler, alla försedda med Wi-Fi och modern audiovisuell utrustning för att säkerställa bekväma och produktiva möten.

Ny General Manager på Park Inn By Radisson Central Tallinn

Olga Mishchenko utses till ny General Manager för Park Inn By Radisson Central Tallinn. Hon kommer från rollen som General Manager på Radisson Blu Hotel, Schwarzer Bock Wiesbaden i Tyskland. Hon har varit på Radisson Hotel Group sedan 2006 och under hela sin karriär har hon haft en mängd olika befattningar som försäljningsdirektör, F&B-chef samt General Manager.

“Olga är resultatorienterad och en drivkraft för innovation som kontinuerligt har visat förmågan att leva upp till våra värderingar och övertygelser samtidigt som de levererar resultat”, säger Claude Bulté.e

Park Inn by Radisson Central Hotel i Tallinn ligger bara fem minuters promenad från gamla stan, med sina kullerstensgator fulla av restauranger, kulturella platser och butiker. Hotellet ligger bara fyra kilometer från flygplatsen och en kilometer från färjeterminalen, vilket gör det enkelt att nå efter en dags resa.

Hotellets 245 rum och sviter erbjuder modern komfort och hotellets restaurang Kompass erbjuder en eklektisk meny med lokala och internationellt inspirerade rätter. Här finns fyra mötesrum, som erbjuder högteknologisk audiovisuell utrustning och specialmenyer för catering för att säkerställa ett bra evenemang.