Branschprofilen Katarina Romell, tidigare vd för Grand Hotel Saltsjöbaden, blir ny styrelseledamot för Stockholm Meeting Selection (SMS). Hon har en lång erfarenhet från branschen och har haft många tunga befattningar inom näringen, och har bland annat varit styrelseordförande för Visita Stockholm samt varit en del av styrelsen för Svenska Möten.

”Jag ser verkligen fram emot att bli en del av styrelsen för SMS som är ett mycket spännande bolag med höga ambitioner. SMS är ett entreprenörsbolag som drivs av passion och med stort fokus på att utveckla profilstarka och lönsamma destinationer, vilket stämmer väl överens med min bakgrund och min vision om hur man driver ett bolag”, säger Katarina Romell, ny styrelseledamot för SMS.

Katarina Romell driver idag en egen konsultverksamhet, Romell Hospitality, i kombination med ett antal andra styrelseuppdrag.

”Jag är mycket glad för att Katarina tar plats i styrelsen, hennes bakgrund och kunskap inom hotellbranschen kommer bli en stor tillgång för företaget och för våra ambitioner framåt”, säger Pål Jebsen, styrelseordförande för SMS.

Katarina Romell tog plats i SMS styrelse i samband med årsstämman den 14 juni. I styrelsen för SMS sitter, förutom styrelseordförande Pål Jebsen, Julia Blomqvist, Anders Meyer och Torbjörn Blomqvist, ägare av Stockholm Meeting Selection. Bolagets vd är Maria Norberg.

Om Stockholm Meeting Selection
Stockholm Meeting Selection driver en grupp av unika hotell, restauranger och mötesplatser med en vision om att bjuda världen på livets goda. I gruppen ingår Hesselby Slott, Åkeshofs Slott, Ulfsunda Slott, Skytteholm Hotell & Konferens, Näsby Slott, Rosersbergs Slottshotell, Lejondals Slott, Villa Lovik, Villa Foresta, Bosön, Sturegatan 15, Restaurang Hantverket, Lilla Slottskrogen & Restaurang Råkoko.