Sandra Westergren har lång erfarenhet av hotellindustrin, från både Grand Hotel Lund och inom just Room Republic-gruppen som hotellchef på V Hotel Helsingborg. Och efter en kort sejour som hotellchef på Margretetorp Gästgivargård, leder nu vägen tillbaka till Room Republic och Grand Hotel Halmstad.

Vi är extra glada att kunna välkomna Sandra tillbaka till Room Republic-gruppen. Med hennes tidigare erfarenheter av att framgångsrikt leda V Hotel Helsingborg till marknadsledande position och uppnå lönsamhet under pandemin, kommer Sandras djupa kunnande inom branschen med personligt ledarskap vara ett starkt tillskott för oss”, säger André Åberg, koncern-vd för Room Republic.

”Det ska bli väldigt roligt att komma tillbaka och få vara delaktig på denna resa. Jag ser verkligen fram emot att få bli en del av Grand Hotel Halmstads nya kapitel och fortsatta gemensamma framgångar. Vissa utmaningar och möjligheter kan man bara inte säga nej till. Grand Hotel Halmstad är en så pass välkänd och spännande verksamhet att få ta vidare och jobba med”, säger Sandra Westergren tillträdande hotelldirektör Grand Hotel Halmstad.

Framåt sett, hamnar fokus på att förvalta det klassiska och anrika stadshotellet genom att utveckla och förfina den potential som Grand Hotel Halmstad besitter. Under 2024, kommer hotellet genomgå omfattande renoveringar och uppfräschning av design, inredning, och gästupplevelsen, både gällande rummen och hotellets publika miljöer. Redan nu är nylanseringen av den omtyckta restaurangen Grand’s Bistrobar i full gång, med klassisk à la carte och populära luncher, i markplan.

Grand Hotel Halmstad har länge varit en uppskattad del av Best Western-kedjan, och detta kommer att fortsätta även under Room Republics ledning. Hotellet har 114 rum, fyra konferenslokaler samt restaurangen Grand’s Bistrobar. Grand Hotel Halmstad är beläget mitt emot centralstationen i hjärtat av Halmstads citykärna.