Jacy’z Hotel & Resort intar nu ännu en våning i skyskrapan. Beläget på 24e våningen erbjuder Sky Affairs möteslokaler med en enastående utsikt över staden. Ytorna är rymliga och designade in i minsta detalj för att omfamna alla besökare med dess mjuka inredning och tanken är att ge besökarna både inspiration och nya perspektiv. Det centrala läget för möteslokalerna i centrala Göteborg gör att lokalerna passar både för kvartalsmöten, konferenser, styrelsemöten och kickoff. Jimmy Olsson, CEO för Jacy’z Hotel & Resort berättar om konceptet. 

”Sky Affairs är något helt nytt eftersom det erbjuder en unik upplevelse genom att kombinera högklassiga möteslokaler med en spektakulär utsikt över Göteborgs skyline. Vi hoppas att miljön, nästan 100 meter över marken, kommer att ge våra mötesdeltagare en ny syn på sin mötesagenda och ett härligt avbrott i arbetsdagen. Jag brukar själv smyga upp hit så ofta jag kan för att njuta av utsikten samtidigt som jag jobbar. De stora fönstren från golv till tak ger en magisk utsikt över hela Göteborgs skyline, vilket gör att tankarna kan sväva fritt bland molnen.”

Möteslokalerna är flexibla och kan möbleras på flera sätt, och passar på så vis både mindre och större grupper. Tre av rummen är så kallade boarding rooms som har extra spektakulär utsikt och bekväma stolar. Samtliga rum är utrustade med toppmodern teknik så att både de på plats och de som kan motstå utsikten och har valt att närvara på distans kan delta i mötet på ett smidigt sätt. 

Jimmy Olsson avslutar med sina tankar för att få fler att delta fysiskt på ett möte. ”En inbjudan till ett möte ska vara förknippat med en känsla av förväntan och att då byta miljö är ett superbra knep. Om man dessutom lockar med god mat eller upplevelser i anslutning till mötet så kommer det att vara omöjligt att tacka nej till mötesinbjudan.”