Robin Bast tillträder tjänsten som hotellchef på Clarion Hotel Stockholm. Robin har jobbat i hotellbranschen i ett flertal år med erfarenhet från Frankrike, Mellanöstern och senast på Irland. I rekryteringen har Clarion Hotel Stockholm, förutom en person med omfattande erfarenhet inom hotellindustrin och service, letat efter en person med förståelse för olika kulturer och uppskattning för mångfald.

”Jag är glad över att välkomna Robin Bast som vår nya hotellchef på Clarion Hotel Stockholm”, säger Ida-Maja Tejle, vd på hotellet. ”Det är med stolthet vi välkomnar honom till vårt team och jag är övertygad om att hans tidigare erfarenheter kommer att bidra till att skapa innovativa koncept och utveckla Södermalms naturliga mötesplats. Robins styrkor inom gästservice och ledarskap gör honom till den perfekta kandidaten för rollen som hotellchef på Clarion Hotel Stockholm.”

På Irland jobbade Robin Bast på en femstjärnig resort som interim-vd, och har även haft ledande roller inom lyxsegmentet i Dubai och Bordeaux i Frankrike. 

”Jag är stolt över att vara en del av Clarion Hotel Stockholms team och ser fram emot att arbeta med personalen för att skapa en extraordinär gästupplevelse”, säger Robin Bast. Jag är övertygad om att mina erfarenheter kommer att vara till stor nytta för att fortsätta utveckla hotellet och skapa enastående upplevelser för våra gäster.