PCMA Convening EMEA, äger rum i Köpenhamn, från 20–22 September 2023. De inledande keynote-talarna kommer att vara Nathan Furr och Susannah Harmon Furr, författare till boken The Upside of Uncertainty: A Guide to Finding Possibility in the Unknown, utnämnd till #2 i Forbes 10 Best Business Books of 2022.

Convening EMEA är ett omnikanalsevent som erbjuder digitalt och personligt deltagande för professionella inom affärsevent och andra kreativa för att dela lärdomar och samarbeta för att bygga en starkare framtid inom den globala affärsevenemangsgemenskapen. Här erbjuds deltagarna ett all-access-kort till den utbildningskonferens som genomförs på Bella Center Copenhagen, samt sociala aktiviteter och en möjlighet att utforska Köpenhamn med en uppsjö av utforskningsturer.

Convening EMEA, som förväntas bli ett utsålt möte, siktar på att samla över 500 globala branschledare med målet att bygga en starkare framtid för den globala affärsevenemangsgemenskapen. Med detta uppdrag i hjärtat av programmet, syftar Nathan Furr och Susannah Harmon Furr till att visa hur den globala industrin för affärsevenemang kan vända osäkerhet till att bli en kraft för det goda.

”Vi har skrivit en bok som heter The Upside of Uncertainty. Det är en guidebok för att hitta möjligheter i det okända. Vi lever i osäkra tider, men den goda nyheten är att det finns verktyg för att ha mod och motståndskraft i att hitta möjligheter även när det känns skrämmande. Vi är glada att få prata om dessa verktyg i Köpenhamn”, säger Nathan Furr och Susannah Harmon Furr.

”Planeringen för årets EMEA-möte är självklart i full gång, och vi är mycket spända inför hur programmet ser ut hittills. Dessutom kan vi inte vänta med att visa upp vårt Köpenhamn och dela detta med PCMA-deltagarna samt visa alla våra favoritdelar av staden. Oavsett om det är en båttur, vår hållbarhetsvandring genom Tivoli, ett besök i den multifunktionella BLOX-byggnaden eller någon av de andra turerna och sociala kvällar vi planerar, kommer deltagarna att få uppleva vilken hållbar, levande och välkomnande stad Köpenhamn är”, säger Kit Lykketoft, chef för Convention, Wonderful Copenhagen.