Den 63e ICCA-kongressen, 20–23 oktober 2024, tar ICCA-medlemmarna till en av världens mest moderna och pulserande huvudstäder, en destination känd för sin gästfrihet, artighet och utmärkta toppmoderna faciliteter: Abu Dhabi i UAE, Förenade Arabemiraten.

ICCA-styrelsen fick flera extraordinära anbud av högsta klass för 2024. Beslutsgranskningen var djupgående, där alla budgivningsdestinationer visade upp sitt enorma engagemang för kongresser och detta på ett utmärkande kreativt tillvägagångssätt.

I samarbete med Abu Dhabi Convention & Exhibition Bureau, tror ICCA att det 133 000 kvadratmeter stora Abu Dhabi National Exhibition Centre kommer utgöra en passande mångsidig mötesplats som kommer att inspirera alla som upplever den. Det kommer förhoppningsvis även annat göra göra, såsom lättheten att resa till Abu Dhabi, det fantastiska utbudet av och närheten till förstklassig hotell-ackomodering, de enkla transporterna och, naturligtvis, det stora utbudet av potentiella mötesplatser för sociala aktiviteter under kongressen – en viktig del av varje global sammankomst där möjligheter att nätverka når en optimal nivå.

Den 63e Kongressen kommer att bidra väsentligt till Abu Dhabis Vision 2030, som anger en tydlig strategi kring hållbarhet, utbildning och karriärtillväxt, särskilt för unga yrkesverksamma på väg in i branschen – en passion som ICCA säger sig dela med sina värdar.

”ICCA bekräftar att Abu Dhabi förstår den transformerande roll stora internationella evenemang kan spela, och hur delegater samlade från hela världen kan träffas, dela med sig, och lära sig i en anda av öppenhet och möjligheter. Med fokus på hållbarhet och att hylla potentialen för vad som kan uppnås när vi arbetar tillsammans, och efter att ha levererat ett tämligen fantastiskt förslag, lovar den 63e ICCA-kongressen i denna mycket moderna metropol att bli ett landmärkesevenemang,” säger Senthil Gopinath, vd, ICCA.

”Det är en ära att få vara värd för ICCA-kongressen i Abu Dhabi, vilket demonstrerar emiratets tillväxt som business event-destination. Denna vinst har varit möjlig tack vare det kollektiva stödet från viktiga intressenter som Abu Dhabi National Exhibition Centre (ADNEC) såväl som andra lokala och regionala partners. Genom vårt engagemang för att skapa strategiska partnerskap, har vi positionerat Abu Dhabi som ett dynamiskt nav där företag blomstrar och innovationer frodas. Genom att erbjuda ett brett utbud av distinkta platser, hotell, och kultur-, fritids- och underhållningsalternativ året runt, levererar vi rese- och affärsupplevelser för alla våra business event-besökare,” säger HE Saleh Mohamed Al Geziry, generaldirektör för turism vid departementet för kultur och turism, Abu Dhabi.