Best Western Plus Åby Hotel tar över mötesverksamheten på Åby Arena, och kan därigenom erbjuda en av Västsveriges mest omfattande mötesanläggningar. Hotellet har 15 möteslokaler, inklusive Goopsalen som rymmer 325 deltagare i gradäng, 223 moderna hotellrum, hotellets egen restaurang, och travrestaurangen Pegasus som har kapacitet för 900 gäster, samt middagslokalerna Lyon och Orangeriet.

”Vi ser fram emot att erbjuda en komplett mötesprodukt som inte bara inkluderar våra lokaler, utan också möjligheten till spännande aktiviteter kopplade till Åbytravet. Det är en fantastisk möjlighet för oss att ge våra kunder något minnesvärt,” säger Marcus Östlundh, vd för Åby Hotel.

Samarbetet med Åby Arena innebär också att travet får möjlighet att koncentrera sig på sin kärnverksamhet. Jon Pedersen, vd för Åbytravet kommenterar: ”Den här överenskommelsen är mycket fördelaktig för både travet och arenan. Hotellet kommer kunna ta emot fler typer av möten och dra nytta av sitt breda hotell- och mötesnätverk, vilket lockar fler evenemang till Åby. Samtidigt kan vi fokusera på att utveckla travsporten och vår kärnverksamhet.”