Registreringen har nu öppnat för IBTM World 2024, som äger rum den 19–21 november på Fira Gran Via i Barcelona. Evenemanget firar 20 år i Barcelona.

IBTM World är en av de ledande globala eventen för möten- och events och upplevelseindustrin. IBTM World är utformat av eventplanerare för eventplanerare och samlar över 12 000 utställare, inköpare och deltagare för att göra affärer, lära sig av inspirerande talare och nätverka med kollegor.

Temat för IBTM World 2024 är PeoplePower. Potential. Oavsett om du är en företagsplanerare, en erfaren ingenjör, en teknikleverantör eller en förening har alla som deltar i evenemang en sak gemensamt: övertygelsen att människor behöver andra människor för att lyckas.

I ett landskap där snabba tekniska innovationer erbjuder närmast en obegränsad potential för att förbättra varje aspekt av evenemangsupplevelsen, ger IBTM World deltagarna sofistikerade digitala verktygen som gör det möjligt för utställare och besökare att mäta prestanda, skapa leads och fatta datainformerade beslut för att få ut mesta möjliga av sin tid på evenemanget.

Nya möjligheter på IBTM World 2024 inkluderar:
  • Exceptional Experience är en presentation av banbrytande strategier för att hjälpa eventproffs och marknadsförare att skapa upplevelser som främjar affärstillväxt.
  • Forum for Advocacy, frågan om opinionsbildning inom mötes- och eventindustrin, har blivit ett mycket viktigt ämne under de senaste månaderna, och denna inbjudna sammankomst kommer att samla ledande befattningshavare, politiker, beslutsfattare, industriorganisationer och akademiker för att förstärka det befintliga samtalet kring opinionsbildningsfrågor.
  • Hotel Pavilion, som är nytt för i år, är ett särskilt utrymme för oberoende hotellföretag och hotell för små grupper där de kan visa upp sina erbjudanden i en miljö med lyxhotellkänsla och bekvämligheter.
  • En välkomstfest kommer att äga rum på evenemangets första kväll, öppen för alla deltagare, för att markera att det är 20 år sedan IBTM World arrangerades i Barcelona första gången. Jubileumsfirandet kommer också att omfatta regionala hantverksmässiga popup-butiker, läckra tapas food trucks och mycket mer på mässgolvet.

IBTM World 2023 var den mest framgångsrika upplagan hittills, med över 2 250 utställare från över 150 länder, fler än 4 000 inköpare på plats, och över 132 000 genomförda affärsmöten.

Mer information om vad vi kan förvänta oss av årets evenemang kommer att släppas under de kommande veckorna, inklusive firandet av att evenemanget firar 20 år i den vackra staden Barcelona – men eventet dock har funnits i 37 år totalt, sen starten i Geneve, där Meetings International fanns med som enda svenska utställare, även om tidningen på den tiden hette Mässor & Kongresser/M&K Magazine.

”Sedan dess har vi arrangerat så kallade Hosted Buyer-resor (det vill säga att arrangören betalar resa och hotell) varje år, vilket vi gör även detta år. Är du köpare och planerare av möten och events och vill komma med till mässan, mejla då mig, säger Roger Kellerman, publisher på Meetings International

Intresserade köpare och planerare av möten och events och andra besökare kan registrera sig på IBTM World 2024 registrering.