platsannonser
Projektledare
till Scanworld Conference & Events.
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
Omvärldsanalys
Hotellbokningar utanför resepolicyn
är fortfarande ett problem.
nytt uppdrag
Umeå Congress
tecknar nytt ramavtal med Linköpings Universitet och anställer.

Yasuragi
lanserar nya TV-fria rum.
omvärldsanalys
Internetstiftelsen investerar en miljon kronor
i mötesplatsen Foo Café.

Thomas Engelhart
lämnar Scandic Hotels.
Omvärldsanalys
Minnesota hjälper KTH Campus att fylla 100 år
100 talare, 50 timmar nonstop!
resehandling i förvandling
Resia förvandlar resebyrån till studio
Resia Travel Studio finns i Kungsbacka.
flygindustrin
Flygresorna i världen
ökade med sju procent under 2016.
hotellnytt
HKC Hotels väljer Best Western
för sin storsatsning i Göteborg.
New Nordics by SAS
SAS utökar menyn i SAS Go
med fokus på resenärers livsstil och kostbehov.
RSS
rss_icon
Länkar
Platsannons | onsdag 11 oktober 2017
Projektledare till Scanworld Conference & Events

Scanworld har funnits sedan 1987 och är en av Sveriges största privatägda konferens- och eventbyråer och erbjuder den perfekta balansen mellan personlig service och användarvänlig teknik. Scanworlds event- och konferensreseservice är en av de mest utvecklade på marknaden. Vi tar hand om alla upplägg, från den lilla enheten som behöver träffas i en kreativ miljö, till den stora konferensen med tusentals deltagare. Företaget omsätter i år cirka 300 Mkr och hanterar cirka 350 projekt per år. Scanworld är medlem i den internationella organisationen ATPI som finns representerade i hela Världen. Vi är ISO 9001 & 14001 certifierade.

 

Vi söker en driftig och utåtriktad projektledare med näsa för affärer och starkt kundfokus. Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade och innehåller allt från stora till små projekt där du håller i hela processen och säkerställer att våra kunders önskemål infrias och levereras med lämpligt innehåll och en överträffad förväntan. Du blir kundansvarig i varierande event- och mötesprojekt med fullt ansvar från start till mål, dvs införsäljning inkluderande kreativ process och offertskrivning med presentation och förslag på upplägg , budget- och projektplanering, logistik, koordinering, samt genomförande och ekonomisk och kvalitativ uppföljning.

 

Din bakgrund finns i resebranschen, mötesindustrin eller hotell-/konferensnäringen där du arbetat som projekt-/eller produktionsledare eller säljare med eget ekonomiskt ansvar. Du är en fena på att vårda och utveckla kundrelationer och likaså att paketera och sälja in olika förslag på arrangemang och innehåll. Du har goda kunskaper om destinationer, event-, konferens- och mötes/festlokaler och drar dig inte för att göra muntliga presentationer med syftet att betona affärsnyttan av event och möten. Ditt kontaktnät bland företagskunder och samarbetspartners är väl utvecklat och du har både vilja och förmåga att nyttja dina kontakter på ett förtjänstfullt sätt. Du är en teamplayer med hög social kompetens och en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i Office-paketet. Har du erfarenhet av Amadeus samt Qondor är det meriterande och med fördel fallenhet av att hantera olika registrerings- och rapportsystem.

 

Rapportering sker till Manager Conference & Events. Vi erbjuder en arbetsplats i ett familjärt och entreprenörsdrivet företag med goda möjligheter att påverka utvecklingen av både dig själv och vårt företag.

 

Vårt kontor ligger i Danderyd vid Mörby Centrum.

 

För eventuella frågor om tjänsten går det bra att kontakta Marie Sjönell på telefonnummer 08-475 00 40

 

Läs gärna mer på www.scanworld.se

 

Skicka in din ansökan idag till personal@scanworld.se

Platsannons | onsdag 6 september 2017
Akademikonferens söker Projektkoordinator till kontoret i Solna

Akademikonferens är SLU:s, Uppsala universitets och Karolinska Institutets organisation för strategiskt och operativt stöd vid möten och evenemang. Vår uppgift är att stärka universitetens varumärke och sätta fokus på forskningen genom professionellt genomförda och framgångsrika möten. Vi söker aktivt upp möjligheter till värdskap för nya kongresser och konferenser och stödjer den som vill ta egna initiativ. Vi är idag 18 medarbetare.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en projektkoordinator på heltid med anställning vid SLU, kommunikationsavdelningen, med placering vid Akademikonferens.

Som projektkoordinator ska du tillsammans med projektledaren planera, genomföra och följa upp kongress-, konferens- och evenemangsprojekt. Arbetet är varierande och du kommer att vara med i många projekt parallellt. Konferenserna genomförs i olika lokaler och på olika orter i Sverige, med tyngdpunkt på Stockholm och Uppsala. Det dagliga arbetet sker på vårt kontor i Solna.

 

Som projektkoordinator ansvarar du för deltagaradministrationen i vårt webbaserade system. Du sammanställer bokningar och beställningar till våra leverantörer och förbereder konferensmaterial. Under konferenserna arbetar du i sekretariatet och svarar för service till deltagarna och medverkanden. Vidare sammanställer du rapporter och deltar i möten och vår utveckling tillsammans med övriga medarbetare. Vi arbetar i kvalitetssäkrande processer.

Arbetet kan innebära möten och evenemang under kvällstid eller helger.

 

Placering: Solna

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har några års erfarenhet av administrativt arbete med större konferenser/evenemang. Erfarenhet från genomförande av vetenskapliga kongresser är meriterande. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom adekvat område (konferens/turism/hotell/besöksnäring) eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Dokumenterat goda kunskaper i Office-paketet och erfarenhet av ett komplext webbaserat deltagaradministrativt system är en förutsättning för att kunna utföra arbetsuppgifterna. Du talar och skriver såväl svenska som engelska flytande, ytterligare språkkunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav.

 

Som person är du handlingskraftig och noggrann. Du arbetar effektivt och målmedvetet och har genuin känsla för service och kundrelationer. Du trivs att arbeta i team och har god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen som projektkoordinator är det viktigt att du trivs med varierande uppgifter i ett högt tempo. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform: Tills vidare. SLU tillämpar provanställning.

 

Omfattning: 100% Tillträde: enligt ö.k.

 

Ansökan: Välkommen med din ansökan märkt med Ref nr: SLU ua 3287/2017.

 

Ansökan ska ha inkommit till Registrator, SLU, Box 7070,750 07 Uppsala eller registrator@slu.se senast den 29 september 2017.