platsannonser
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
events skapar möten
UEFA Europa League Finalen
generade 290 miljoner till Stockholmsregionen.
på nytt uppdrag
Yasuragi anställer
Markus Hellgren som ny Trevenue Manager.
på nytt uppdrag
Karin Mäntymäki
från Visit Stockholm ny ordförande för Swedish Network of Convention Bureaus.
På nytt uppdrag
UKK rekryterar konferenschef
med Uppsalarötter och internationell erfarenhet.
innovation
Clarion Hotels
lanserar ny teknisk lösning för roligare möten.
på nytt uppdrag
Pointpeople
rekryterar Zofie Sandman.
hotellnytt
Best Western
lanserar varumärket Sure Hotel.
nytt hotell nya möten
Downtown Camper Hotel Stockholm
uppmuntrar till äventyr och hållbar livsstil
kongresser utvecklar staden
Byggstart
för Clarion Hotel SeaU Helsingborg.
stor lokal för stora events
Eventsalen på Quality Hotel Friends
öppnar 1 februari 2018.
RSS
rss_icon
Länkar
Radisson Blus mötesdeltagare serveras Brain Food

Nu lanserar Radission Blu matkonceptet Brain Food för hotellkedjans alla mötesdeltagare. Det nya matkonceptet är framtaget för att hjälpa mötesdeltagare att bibehålla koncentrationen under en längre tid. Först med att prova konceptet är hotellkedjans mötesdeltagare i Danmark.

Det nya matkonceptet är framtaget i samarbete med den danska näringsexpert Christian Bitz och kommer inom kort även att lanseras på utvalda Radisson Blu hotell i både Sverige och i Norge.

– Brain Food betyder i praktiken mer fisk, fullkorn, frukt och grönsaker - utan att för den delen göra avkall på god smak, säger näringsexperten Christian Bitz. Jag kan med säkerhet säga att alla som har möten på Radisson Blu nu kommer att känna sig piggare och mer koncentrerade.

Brain Food kan huvudsakligen sammanfattas utifrån sex riktlinjer:

• Mer fisk, fullkornsprodukter, ägg, frukt och grönsaker

• Främst lokala och färska råvaror

• Rena råvaror med minimal industriell bearbetning

• Mindre kött och med en fetthalt på högst 10%

• Naturligt sötad mat och aldrig mer än 10% tillsatt socker

• Fokus på kvalitet och smakupplevelser som skärper sinnena

 

Det nya matkonceptet kommer i ett första skede att standardiseras på fyra Radisson Blu hotell i Köpenhamn och Århus som en del av hotellkedjans strategi för att optimera förutsättningarna för ett lyckat möte.

–  Vi fokuserar oavbrutet på att förbättra vår service och kvalitet och har genom en nära dialog med gäster fått fram en önskan om att maximera informationsutbytet under mötena, säger Peter Laursen, på Radisson Blu i Århus. Brain Food är framtaget just för att förstärka utbytet under ett möte eftersom maten är avgörande för både inlärningsförmåga och koncentration.

Konceptet Brain Food kommer att vara standard på följande hotell :

• Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center, Frederiksberg

• Radisson Blu Scandinavia Hotel, Köpenhamn

• Radisson Blu Royal Hotel, Köpenhamn

• Radisson Blu Scandinavia Hotel, Århus

För mer information om Brain Food: www.radissonblu.dk/konference

Bilden: Christian Bitz med Morten Winther, Radisson Blu Århus & Jan Petersen, Radisson Blu Falconer