platsannonser
Uppsala Konsert & Kongress söker:
Projektledare konferens
Konferenssamordnare
till Citykonferensen/Ingenjörshuset.
Helsingborg Convention & Event Bureau
söker en Destinationssäljare.
nyheter
Nytt uppdrag
Umeå Congress
tecknar ett treårigt kongress avtal med yrkesförening.
på nytt uppdrag
Ny köksmästare
på Högberga Gård.
på nytt uppdrag
Åsa Keim
ny COO hos Easyfairs Göteborg.
Omvärldsanalys
Internationella besökare
stod för 45 procent av övernattningarna i Stockholm under juni.
Omvärlddsanalys
Resandet fortsatte att öka under juli månad
Swedvias flygplatser ökade tio procent.
omvärlddsanalys
Ibtm Events
slår samman Nord- och Sydamerika-mässorna.
mat och möten
Gothia Towers
får ny italiensk restaurang.
mässmediet
Nu öppnar Stora Nolia
– en av Skandinaviens största besöksmässor
På nytt uppdrag
Jacob Dahlberg
blir hotelldirektör Downtown Camper.
Hållbarhet
A Sustainable Tomorrow
flyttar gränser.
RSS
rss_icon
Länkar
Platsannons | onsdag 26 juli 2017
Uppsala Konsert & Kongress söker: Projektledare konferens

Var med och utveckla en av världens högst rankade kongressanläggningar.

 

Uppsala Konsert & Kongress har sedan invigningen 2007 etablerat sig som en av Nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser. UKK är ett levande allkonsthus, beläget mitt i en snabbt växande storstad där kreativitet, kultur, forskning och företagande frodas. Vår ledstjärna är att med ett utbud som präglas av mångfald, angelägenhet och hög kvalitet välkomna alla.

 

UKK är inne i en expansiv fas. Verksamheten växer, fler evenemang tar plats på scenerna och antalet stora möten och internationella kongresser ökar stadigt. Under 2016 steg antalet besökare med 55 000 till totalt 535 000. Vi jobbar kostnads- och resurseffektivt, flexibelt och transparent i en organisation som drivs av kreativa idéer, smarta lösningar och stort engagemang.

 

38 minuter från Stockholm Central. 18 minuter från Arlanda. 1 minut från Uppsala Resecentrum.

 

Arbetsuppgifter

Konferensavdelningen spelar en viktig roll i husets högt prioriterade internationella arbete. Sedan flera år tillbaka finns ett medlemskap i AIPC och Uppsala Konsert & Kongress har nominerats till ett av världens 15 bästa konferenscenter två gånger, varav den senaste 2016. Nomineringen baseras på kundomdömen.

 

Som projektledare har du helhetsansvaret för konferensbokningen - från planering till ankomst och genomförande till avslutat möte. Du styr detaljplanering av arrangemang i samråd med kunden, och kommer under projekten att vara i tät kommunikation med berörda avdelningar. Vi ser därför gärna att du är en van organisatör och lägger stor vikt på samarbeten. För att lyckas riktigt bra i ditt arbete tror vi att du är prestigelös, kundorienterad, självgående och driven.

 

Bokning/Sälj:

I boknings- och säljarbetet ingår bokning av större konferenser och kongresser, så som besvara förfrågningar via telefon och mail under vissa perioder, sammanställa och följa upp offerter, lokaloptimering i samråd med våra musikproducenter, projektplanering och löpande visningar för arrangörer och bokare.

 

Projektledning:

I rollen som projektledare är du alltid närvarande vid ankomst och genomförandet på plats. Efter avslutad konferens ansvarar du för att fakturering görs och att kunden kontaktas för uppföljning. På plats arbetar du också för att koppla ihop kunden med sälj/bokning för framtida bokningar, samlar leads, tar emot reklamationer med mera.

 

Försäljning:

Du arbetar aktivt med merförsäljning och deltar i våra säljrelaterade aktiviteter såsom mässor och liknande. Du fungerar även som en extra resurs inom försäljning vid behov och möjlighet.

 

Kvalifikationer

En god förhandlare med naturligt affärssinne.

 

Du förstår vad det innebär att arbeta i ett kommunalt bolag, styrt av ägardirektiv och kommunens övergripande mål.

 

Du är van vid att arbeta i, och ta till dig, olika IT-system.

 

Du uttrycker dig väl i tal och skrift och kan utan svårighet arbeta på engelska.

 

Branschkännedom kring mötesindustri och besöksnäring.

 

Dessutom brinner du för att utveckla UKK och vill bidra till att stärka och utveckla Uppsalas besöksnäring.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen.

 

En mötesplats och ett kulturcentrum

På 14600 kvadratmeter genomför Uppsala Konsert & Kongress cirka 500 möten. Allt från stora internationella, fleråriga kongresser till bolagstämmor, fester och koncentrerade mindre möten. På husets fyra scener presenteras dessutom närmare 300 kulturevenemang varje år. Vi tar hospitality, upplevelser och möten på stort allvar och är en plats där alla är lika välkomna.

 

UKK är ett helägt kommunalt bolag.

 

UKKsmart

På UKK arbetar vi UKKsmart, ett värdegrundsbaserat arbetssätt som vi formulerat tillsammans. UKKsmart är att söka de mest kreativa lösningarna, att uppskatta innovation, att arbeta med ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet. Vi bevakar ständigt utveckling, trender och tendenser inom våra verksamhetsområden. Vi värdesätter samarbete och uppmuntrar bra initiativ, egna och andras. Vi tror på den empatiska organisationen och arbetar tillsammans för helhetens bästa. Vi engagerar oss i att utveckla vår närmiljö, vårt Uppsala.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100 procent med placering i Uppsala. Arbete på kvällar och helger förekommer frekvent, resor ett par gånger per år. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

 

Ansökan

Frågor om tjänsten och ansökan med CV och personligt brev skickas via e-post till carola.ornas@ukk.se senast 13 augusti 2017.