platsannonser
Uppsala Konsert & Kongress söker:
Projektledare konferens
Konferenssamordnare
till Citykonferensen/Ingenjörshuset.
Helsingborg Convention & Event Bureau
söker en Destinationssäljare.
nyheter
Omvärldsanalys
Rekord igen
– besöksnäringen i Swedish Lapland omsätter 6,5 miljarder.
på nya uppdrag
Ny marknadsansvarig
och projektledare till Destination Uppsala.
Nytt uppdrag
Umeå Congress
tecknar ett treårigt kongress avtal med yrkesförening.
på nytt uppdrag
Ny köksmästare
på Högberga Gård.
på nytt uppdrag
Åsa Keim
ny COO hos Easyfairs Göteborg.
Omvärldsanalys
Internationella besökare
stod för 45 procent av övernattningarna i Stockholm under juni.
Omvärlddsanalys
Resandet fortsatte att öka under juli månad
Swedvias flygplatser ökade tio procent.
omvärlddsanalys
Ibtm Events
slår samman Nord- och Sydamerika-mässorna.
mat och möten
Gothia Towers
får ny italiensk restaurang.
mässmediet
Nu öppnar Stora Nolia
– en av Skandinaviens största besöksmässor
RSS
rss_icon
Länkar
Clarion Hotel lanseras i Finland – öppnar två hotell på samma vecka

Clarion Hotel tar ny marknad och öppnar två hotell i Helsingfors, båda med det prisade restaurangkonceptet Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Clarion Hotel Helsinki på attraktiva Busholmen öppnade i måndags och Clarion Helsinki Airport öppnar på lördag. Den officiella invigningen för båda hotellen sker den 24 oktober.

Clarion Hotel Helsingfors är med sin unikt designade byggnad som är 78 meter hög, en av stadens högsta. Cocktailbaren Sky Room är belägen på 16:e våningen med en bra utsikt över staden. Cocktailmenyn är komponerad som en hyllning till kända byggnader och platser i Helsingfors, vilka alla kan ses från Sky Room.

Med de två hotellen skapar Clarion nya levande mötesplatser för lokalbefolkning och hotellgäster, och når en bred målgrupp på strategiskt viktiga platser. Ett hotell mitt i stadens puls, och det andra i direkt anslutning till flygplatsen.

– Att introducera ett nytt varumärke på en ny marknad har varit en spännande resa från start, säger Henrik Berghult, Vice President Clarion Hotel. Att öppna två hotell på en och samma vecka är inget vi har gjort tidigare, men tillsammans med det fantastiska teamet på plats i Helsingfors visar vi vad vi är kapabla till. Vi slår omkull föreställningen av vad en traditionell hotellupplevelse är, och bevisar igen att vi rockar, fortsätter Berghult.

Clarion Hotels populära restaurangkoncept Kitchen & Table by Marcus Samuelsson möter nu en ny marknad, ny kultur och nya smaker. Som på alla Kitchen & Table restauranger kombineras lokala råvaror och traditioner med smaker från multikulturella Manhattan. Det lokala DNA:et är alltid ett viktigt inslag. Närliggande leverantörer och bryggerier har valts med omsorg. Gäster som besöker Kitchen & Table kommer uppleva en avslappnad och urban atmosfär där Fine dining har ersatts med Fun Dining. För de som har besökt Marcus Samuelssons uppmärksammade restaurang Red Rooster i Harlem, New York, kommer man känna igen rätter från menyn.