platsannonser
Uppsala Konsert & Kongress söker:
Projektledare konferens
Konferenssamordnare
till Citykonferensen/Ingenjörshuset.
Helsingborg Convention & Event Bureau
söker en Destinationssäljare.
nyheter
Omvärldsanalys
Rekord igen
– besöksnäringen i Swedish Lapland omsätter 6,5 miljarder.
på nya uppdrag
Ny marknadsansvarig
och projektledare till Destination Uppsala.
Nytt uppdrag
Umeå Congress
tecknar ett treårigt kongress avtal med yrkesförening.
på nytt uppdrag
Ny köksmästare
på Högberga Gård.
på nytt uppdrag
Åsa Keim
ny COO hos Easyfairs Göteborg.
Omvärldsanalys
Internationella besökare
stod för 45 procent av övernattningarna i Stockholm under juni.
Omvärlddsanalys
Resandet fortsatte att öka under juli månad
Swedvias flygplatser ökade tio procent.
omvärlddsanalys
Ibtm Events
slår samman Nord- och Sydamerika-mässorna.
mat och möten
Gothia Towers
får ny italiensk restaurang.
mässmediet
Nu öppnar Stora Nolia
– en av Skandinaviens största besöksmässor
RSS
rss_icon
Länkar
Stockholm tar emot internationellt toppmöte

Den 13 – 14 juni välkomnar EAT Stockholm Food Forum för tredje året i rad 450 delegater från 32 länder och 67 talare från globala storföretag, ledande forskare, politiker och internationella entreprenörer inom mat och hälsa. Målet är att hitta lösningar på de globala hållbarhetsutmaningarna och att förbättra den globala folkhälsan hos världens växande befolkning.

Årets forum som startar i Stockholm idag är det största hittills och kommer att ta upp bland annat förändrade livsmedelssystem mot ökad hållbarhet, hälsa, säkerhet och rättvisa genom teknologi och innovation.

– Vi är glada att EAT har valt Stockholm som plats för ett viktigt toppmöte som behandlar alla de frågor som vi är internationellt framstående inom.Tech, miljö och hållbarhet är områden som är viktiga för att lösa framtidens utmaningar, säger Karin Mäntymäki, tf vd Visit Stockholm

Talare är bland andra Jamie Oliver, matikon, Mary Robinson, fd president Irland, Azita Shariati, CEO Sodexo Sweden, Professor Johan Rockström, Executive Director Stockholm Resilience Centre, Marcus Samuelsson, kock, Michiel Bakker, Director Global Food Services Google, Dr Francesco Branca, Director of Nutrition for Health and Development WHO, Olivier Oullier, Head of Strategy Global Health and Healthcare Industries, World Economic Forum.