platsannonser
Projektledare
till Scanworld Conference & Events.
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter

Thomas Engelhart
lämnar Scandic Hotels.
Omvärldsanalys
Minnesota hjälper KTH Campus att fylla 100 år
100 talare, 50 timmar nonstop!
resehandling i förvandling
Resia förvandlar resebyrån till studio
Resia Travel Studio finns i Kungsbacka.
flygindustrin
Flygresorna i världen
ökade med sju procent under 2016.
hotellnytt
HKC Hotels väljer Best Western
för sin storsatsning i Göteborg.
New Nordics by SAS
SAS utökar menyn i SAS Go
med fokus på resenärers livsstil och kostbehov.
På nytt uppdrag
Forenom
rekryterar destinationsexpert för att växa i Skåne.
Mässor skapar möten
Spirande och spännande
på Elmia Garden.
möten kan skapa GaSELLER
Dagens Industri
utser Trippus som gasellvinnare för 5:e året i rad.
möten skapar nya synapser
Borås arrangerar Nationell historiekonferens
med 400 deltagare.
RSS
rss_icon
Länkar
Grif sätter Dubai på den globala kulinariska scenen

Tidigare i veckan genomfördes The Global Restaurant Investment Forum, Grif, i Dubai. Forumet är ännu ett steg för Dubais erkännande som en av världens bästa ”gastro-hubbar”.

Grif är en mötesplats där över 200 deltagare får nya kunskaper och insikter från drygt 50 branschexperter och ledare, vilka delar med sig av sina kunskaper om hur man lyckas i den här snabbt växande industrin, samt insikter i den hetaste nya utvecklingen inom restaurang, bar och franchisemöjligheter.

Exempelvis så berättade den världsberömde kocken Pierre Gagnaire, som driver restaurangen på Hotel Intercontinental i Dubai Festival City samt Patisserie Choix, varför han valt just Dubai för sin verksamhet och hur han ser på möjligheterna i regionen.

Dubai blir allt snabbare allt mer känt som en destination för matupplevelser av högsta klass. Ryktet om att här erbjuds en fantastisk kvalitet på mat och service har lett till öppnandet av flera nya boutique-krogar vid sidan av de stora varumärkena, och Dubais kändiskockar sägs idag vara värdiga ett eget besök för matens skull.

Konkurrensen inom hotell-, mat- och dryckesindustrin är på all-time high-nivå. Under de senaste fem åren har utvecklingnen på restaurangsidan gått så snabbt framåt och uppåt, att en middagsupplevelse i Dubai nu rankas jämsides med klimat, boende och landskap i betydelse för besökaren.

Foto: Pierre Gagnaire.