platsannonser
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
mässor skapar möten
Scandinavian Expo
öppnar vid Arlanda 2019/2020.
På nytt uppdrag
Joakim Lempiäinen
ny hotelldirektör på Scandic Lugnet Falun och Scandic Borlänge.
innovation skapar möten
Smart klädd
i 100 procent svenskt papper.
hotellnytt
Scandic Hotels
expanderar ytterligare i Köpenhamn.
affärer
Scan X Group
har köpt DMC Scandinavian Incentives.
events skapar möten
UEFA Europa League Finalen
generade 290 miljoner till Stockholmsregionen.
på nytt uppdrag
Yasuragi anställer
Markus Hellgren som ny Trevenue Manager.
på nytt uppdrag
Karin Mäntymäki
från Visit Stockholm ny ordförande för Swedish Network of Convention Bureaus.
På nytt uppdrag
UKK rekryterar konferenschef
med Uppsalarötter och internationell erfarenhet.
innovation
Clarion Hotels
lanserar ny teknisk lösning för roligare möten.
RSS
rss_icon
Länkar
Laga mat med stjärnkocken Kurt Jäger

Matlagning har länge stått högt i kurs som aktivitet på landets olika anläggningar. Det finns också matlagningsföretag som har som sin specialitet att man före, under eller efter sitt möte lagar en måltid tillsammans. Nu kommer den tyske stjärnkocken Kurt Jäger till Villa Aske vid Sigtunafjärden. Är man ute i god tid, en månads framförhållning är vad som gäller, kan man få laga mat med mannen som kom på tredje plats i matlagnings-VM och varit utsedd till Tysklands bästa kock. Den som vet hur stort Tyskland är och hur många kockar det finns i landet vet att konkurrensen om den titeln som Årets kock är stenhård.

– Det är en ära för oss att kunna erbjuda en gastronomisk aktivitet av det här slaget och att kunna erbjuda flera människor möjligheten att njuta av en smakfull upplevelse, säger Lennart Holm, vd på Villa Aske och själv mästerkock med ett långt förflutet på bland andra anläggningar som Thoresta herrgård och Lejondals slott.

--------------------------------

Kurt Jäger, som är född i Österrike, har arbetat som kökschef på ett flertal tvåstjärniga restauranger i Tyskland, bland andra Tantris i München och Gala i Aachen. Han har också placerat sig på en  hedrande tredje plats i matlagnings-VM Bocuse d’Or i Lyon. Kurt Jäger har skrivit flera kokböcker och deltagit många matlagningsprogram. Han har dessutom varit den tyska förbundskanslerns egen kock.