platsannonser
Projektledare
till Scanworld Conference & Events.
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
sustainability
Göteborg toppar världsranking
bland hållbara och innovativa städer.
e-Tourism
Spännande världskonferens i Jönköping
belyser framtidens turism.
nya kunskaper på väg
Världskongress ger nya affärer & insikter
- Adventure Travel World Summit till Sverige 2019.
mat och möten
Villa Sjötorp
återigen nominerade till Historic Hotel Gourmet Award.
EXPECT
Västerås först ut med virtuellt showroom
för att locka turister och nya företag.
Flygnytt
Emirates lanserar nya kabiner
till sin Boeing 777-flotta.
Sustainability
Internationell hållbarhetskonferens
vid Ekonomihögskolan i Lund.
200 deltagare
​Grön infrastruktur
fyller Vattendagarna i Halmstad.
Omvärldsanalys
Digitalt fokus ger 13% lyft för Danmark
på tyska mötesmarknaden.
Mat & Möten
Nya kökschefer när Park Inn by Radisson Lund
satsar på bistromeny med lokala råvaror,
RSS
rss_icon
Länkar
Malin Söderström tar över krogen i Moderna museet
Malin Söderström tar över som ensam ägare till restaurangen i Moderna museet och restaurang Hjerta, båda på Skeppsholmen i Stockholm.

– För mig är det ett tillfälle att göra en nystart. Vi ska fortsätta att satsa på vällagad mat med svenska råvaror och rena smaker, säger hon.

När det gäller restaurangen i museet ska de utveckla paket för grupper och olika slags möten.

– Där finns möjlighet att på olika sätt låta konsten spilla över på tallrikarna. Hjerta har andra förutsättningar, där ska vi jobba med närheten till kajen, båtarna och den kulturhistoriska miljön.

Malin Söderström har varit medlem i kocklandslaget, ansvarat för Nobelmiddagen, lagat mat i TV4, varit med i Kockarnas kamp och gett ut flera kokböcker.