platsannonser
Projektledare
till Scanworld Conference & Events.
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
sustainability
Göteborg toppar världsranking
bland hållbara och innovativa städer.
e-Tourism
Spännande världskonferens i Jönköping
belyser framtidens turism.
nya kunskaper på väg
Världskongress ger nya affärer & insikter
- Adventure Travel World Summit till Sverige 2019.
mat och möten
Villa Sjötorp
återigen nominerade till Historic Hotel Gourmet Award.
EXPECT
Västerås först ut med virtuellt showroom
för att locka turister och nya företag.
Flygnytt
Emirates lanserar nya kabiner
till sin Boeing 777-flotta.
Sustainability
Internationell hållbarhetskonferens
vid Ekonomihögskolan i Lund.
200 deltagare
​Grön infrastruktur
fyller Vattendagarna i Halmstad.
Omvärldsanalys
Digitalt fokus ger 13% lyft för Danmark
på tyska mötesmarknaden.
Mat & Möten
Nya kökschefer när Park Inn by Radisson Lund
satsar på bistromeny med lokala råvaror,
RSS
rss_icon
Länkar
Årets Kock valde Springconf som partner

Springconf har fått uppdraget att leverera eventproduktion, IT-lösningar och logistik till Sveriges största matevenemang, Årets Kock, eller som det också benämns, ”SM i professionell matlagning”. Evenemanget som genomförs i Annexet, bredvid Globen i Stockholm, den 28 januari 2010 beräknas få 3000 besökare. Arbetet med att ta emot de tävlande recepten har redan startat och under september kommer juryn att bedöma vilka som går till delfinal i Östersund och Malmö.

Årets Kock har under de senare åren vuxit och attraherade i år 127 av landets främsta inom professionell matlagning. 24 av dessa ska via delfinalerna bli sex stycken som får deltaga i den TV-sända finalen den 28 januari 2010. Tävlingen arrangeras i år för 27:e gången. Förra året genomfördes tävlingen i Göteborg. Då vann Viktor Westerlind från restaurang F12 med sin Havsvattenrimmade mjölkinbakade sejrygg.