platsannonser
Projektledare
till Scanworld Conference & Events.
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
if you build it they will come
Lund
bygger sin kongress- och kulturanläggning.
delad kunskap
Endast en fjärdedel
har kontakt med familjen när de är ute på en affärsresa.
+16 procent
​Svenska Möten
spår bra mötesår 2018.
mötesindustrinytt
Convenes Hosted Buyer-program
når nya rekord 2018.
Mat & Möten
Karlstad CCC
startar matprogrammet ”Någonting att äta”.
sustainability
Göteborg toppar världsranking
bland hållbara och innovativa städer.
e-Tourism
Spännande världskonferens i Jönköping
belyser framtidens turism.
nya kunskaper på väg
Världskongress ger nya affärer & insikter
- Adventure Travel World Summit till Sverige 2019.
mat och möten
Villa Sjötorp
återigen nominerade till Historic Hotel Gourmet Award.
EXPECT
Västerås först ut med virtuellt showroom
för att locka turister och nya företag.
RSS
rss_icon
Länkar
Skepparholmen skapar blodsockersäkra möten

Målet är att mötesgästernas prestation hålls på topp genom balanserad kost av protein, kolhydrater och fett. När de kommer har köket förberett med surdegsbröd och exempelvis kalkon, ost, extra grönsaker toppat med groddar. Men det finns även frukt- och bärshots, ekologiskt och rättvisemärkt kaffe och te, rostade nötter och mörk choklad.

Under förmiddagen finns en buffé som innehåller mer protein och långsamma kolhydrater än en traditionell kaffebuffé. Här kan man välja mellan bland annat minismörgåsar, smoothies, keso, färsk skuren frukt, hemgjorda müslibars, rostade nötter och mörk choklad.

Till lunch bestämmer man sin egen för- och varmrättstallrik från salladsbordet baserad på företrädesvis utvalda, ekologiska råvaror. Även en varm vegetarisk rätt finns framdukad, liksom en soppa.

Eftermiddagsbuffén varierar beroende på säsong, och kan bland annat innehålla smoothie, dinkelmuffins med färskost, energibollar gjorda på torkad frukt och husets småskorpor.

Vad blir det då till middag? Köket har en skandinavisk inriktning och lagar mat ifrån grunden med naturliga råvaror. Ekologiska råvaror får allt större utrymme, och maträtterna är synkade med anläggningens urval av ekologiska viner. Restaurangen är kravmärkt.