platsannonser
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
Mässor & Möten
Trädgårdstrender
och tekniska framtidsspaningar på årets Elmia Garden.
skidåkning och möten
Nya storsatsningar i Stöten
Nytt snösystem, fler bäddar och utökad service.
mässor skapar möten
Meetings International
inleder ett nytt internationellt samarbete med en mässa i Jakarta.
event skapar möten
Karlstad CCC
storsatsar på mat och dryck.
hållbarhet
Meetx
har miljödiplomerat ECOC Conference 2017.
Varde ljus
Ljusevangelisten Svante Pettersson
talar på Light & Design.
events skapar möten
Halmstad
står värd för Jazzfesten 2018.
på nytt uppdrag
David Bergling
ny vd på designhotellet Nordic Light.
mässor skapar möten
Scandinavian Expo
öppnar vid Arlanda 2019/2020.
På nytt uppdrag
Joakim Lempiäinen
ny hotelldirektör på Scandic Lugnet Falun och Scandic Borlänge.
RSS
rss_icon
Länkar
Stockholmsmässans restauratör tar över Nobelfesten
Stockholmsmässans samarbetspartner Mässrestauranger kommer att ta över restaurangdriften även på Stockholms stadshus. I uppdraget, som startar sommaren 2012 och löper under sex år framåt, ingår bland annat ansvaret för all mat och dryck på 300 evenemang varje år i Blå Hallen och Gyllene Salen. Störst och absolut mest känt av dessa är förstås Nobelfesten.

Snart kommer besökarna på Stockholmsmässan att kunna känna glansen från Nobelpriset när de slår sig ner för att äta lunch eller ta en fika. Från och med sommaren 2012 tar Mässrestauranger, som under många år ansvarat för all mat och dryck på Nordens största mötesanläggning, att göra detsamma i en av Stockholms vackraste byggnader – det tegelröda Stadshuset vid Riddarfjärden.

– På Stockholmsmässan vet vi ju sedan tidigare hur duktiga Mässrestauranger är, och nu kommer ännu fler få chansen att upptäcka det. Det känns som en fjäder i hatten även för oss, säger Stockholmsmässans vd, Patric Sjöberg.

Mässrestauranger vann upphandlingen i konkurrens med åtta andra restaurangföretag. Under avtalsperioden kommer Andreas Hedlund, Årets Kock 2002 och tidigare vice vd i Pontusgruppen, att vara gastronomiskt ansvarig.

– Vi är förstås stolta och glada och kommer att ta oss an uppdraget med ödmjukhet. Att få medverka i representationen av Stockholm i två av de främsta byggnaderna, Stockholmsmässan och nu också Stadshuset, är verkligen speciellt och mycket hedrande, säger Mässrestaurangers vd Maria Stridh.