platsannonser
Projektledare
till Scanworld Conference & Events.
Akademikonferens
söker Projektkoordinator till kontoret i Solna.
nyheter
sustainability
Göteborg toppar världsranking
bland hållbara och innovativa städer.
e-Tourism
Spännande världskonferens i Jönköping
belyser framtidens turism.
nya kunskaper på väg
Världskongress ger nya affärer & insikter
- Adventure Travel World Summit till Sverige 2019.
mat och möten
Villa Sjötorp
återigen nominerade till Historic Hotel Gourmet Award.
EXPECT
Västerås först ut med virtuellt showroom
för att locka turister och nya företag.
Flygnytt
Emirates lanserar nya kabiner
till sin Boeing 777-flotta.
Sustainability
Internationell hållbarhetskonferens
vid Ekonomihögskolan i Lund.
200 deltagare
​Grön infrastruktur
fyller Vattendagarna i Halmstad.
Omvärldsanalys
Digitalt fokus ger 13% lyft för Danmark
på tyska mötesmarknaden.
Mat & Möten
Nya kökschefer när Park Inn by Radisson Lund
satsar på bistromeny med lokala råvaror,
RSS
rss_icon
Länkar
Stockholmsmässans restauratör tar över Nobelfesten
Stockholmsmässans samarbetspartner Mässrestauranger kommer att ta över restaurangdriften även på Stockholms stadshus. I uppdraget, som startar sommaren 2012 och löper under sex år framåt, ingår bland annat ansvaret för all mat och dryck på 300 evenemang varje år i Blå Hallen och Gyllene Salen. Störst och absolut mest känt av dessa är förstås Nobelfesten.

Snart kommer besökarna på Stockholmsmässan att kunna känna glansen från Nobelpriset när de slår sig ner för att äta lunch eller ta en fika. Från och med sommaren 2012 tar Mässrestauranger, som under många år ansvarat för all mat och dryck på Nordens största mötesanläggning, att göra detsamma i en av Stockholms vackraste byggnader – det tegelröda Stadshuset vid Riddarfjärden.

– På Stockholmsmässan vet vi ju sedan tidigare hur duktiga Mässrestauranger är, och nu kommer ännu fler få chansen att upptäcka det. Det känns som en fjäder i hatten även för oss, säger Stockholmsmässans vd, Patric Sjöberg.

Mässrestauranger vann upphandlingen i konkurrens med åtta andra restaurangföretag. Under avtalsperioden kommer Andreas Hedlund, Årets Kock 2002 och tidigare vice vd i Pontusgruppen, att vara gastronomiskt ansvarig.

– Vi är förstås stolta och glada och kommer att ta oss an uppdraget med ödmjukhet. Att få medverka i representationen av Stockholm i två av de främsta byggnaderna, Stockholmsmässan och nu också Stadshuset, är verkligen speciellt och mycket hedrande, säger Mässrestaurangers vd Maria Stridh.